Fler killar som använder trosor?

Jag är en kille som älskar att använda trosor. Jag känner att det passar bättre och är skönare än kallingar. Har väldigt litet paket så behöver inte all extra plats som kallingar har. Eftersom det är väldigt tabu så vågar jag inte använda trosor så ofta som jag skulle vilja.

Jag undrar om det är fler killar som använder/vill använda trosor och hur går ni till väga? Vad använder ni för modell som ni tycker är bra? Vad tycker tjejer om att killar/partners har trosor?
/Killenmedstringet

Svar

 • Jag tycker du ska använda trosor om du vill göra det! Det är helt okej! Använd det så mycket du vill! Du bestämmer själv! Ha det bra!<3
  /17 åring
 • Min kille har använt mina trosor ibland och han säger att det är så mycket skönare än att ha på sig kalsonger. Jag som tjej tycker inte att det är konstig att min kille eller andra killar vill tror på sig. Jag själv tycker det är skönare att ha på sig kalsonger.
  / Tjej 19år
 • När jag var yngre brukade jag passa på att testa trosor från tvättkorgen hos släktingar och vänner. Tyckte det var jätteskönt och blev superkåt av det. Hade tyvärr ingen möjlighet att köpa mina egna och gömma dem hemma så var väldigt sällan jag fick chansen att använda trosor. När jag äntligen flyttade hemifrån började jag köpa mina egna trosor. Nu använder jag nästan aldrig kalsonger länge. Trosor är så mycket bekvämare. Använder nästan bara stringtrosor från Calvin Klein.
  /Jocke
 • Ååå, jag älskar trosor men jag älskar bh:ar mer. Men jag älskar verkligen trosor, jag förstår exakt hur du känner! Jag kan inte heller ha trosor på mig så mycket jag vill, men jag tar de stunder jag kan. Om du känner att du vill ha trosor under evenemang som till exempel skola kan man ju alltid ha ett par trosor under kalsongerna, om du bara är ute i allmänhet kommer det knappast synas, lycka till nu kompis
  /Grabb
 • Ja, tycker trosor är skönare så använder typ alltid det. Det är bara en bit tyg det spelar ingen roll ha på dig vad du vill så länge du trivs i det. Kan förstå att det är pinsamt men det är ju inte ofta man går runt i bara underkläder så troligen kommer ingen se det.
  /k
 • Brukar låna från min storasyster, hon är helt okej med det. Så länge du tycker det känns rätt så använd det:) Brukar oftast ha string för tycker det passar bäst, för att det ska synas mindre kan du ju även se till att inte ha trosor som är för höga. Du är absolut inte ensam om att använda trosor men det är inte det vanligaste heller :)
  /Kille15
 • Använd så mycket du vill bry dej inte om vad andra tycker!
  /tjej
Till toppen av sidan