Panik - lämna sidan!

Jobbigt att jag får stånd ofta!

Jag vet inte riktigt hur det är med andra killar men jag brukar ha stånd nästan var 10:e minut och tycker det är fett jobbigt. Jag har också några riktigt snygga tjejer i min klass så jag blir kåt på dom och hela tiden annars utan anledning. Jag undrar om andra känner likadant och om det är fel så som jag känner?
/Killen med stånd

Svar

 • Du är inte ensam, men runka oftare och sånt så blir det nog bättre.
  /kåtis
 • Känner samma sak.
  /den kåta killen
 • Jag hade samma problem förr och lösningen jag kom fram till är: Ju mindre du runkar desto mindre blir chansen att du får stånd. Jag rynkade för 4 dagar sen och har haft stånd ca 3-4 gånger sen dess (om man räknar bort morgonståndet alltså)
   /一点跳的家伙
 • Ja jag brukar gå på toa och runka ibland men kan lixom inte göra det varje gång för då hade jag nog runkat mest i världen och jag har ju lektioner som jag måste gå på så kan inte runka hela tiden
  /Killens som frågade frågan.........och har stånd
 • Jag kan känna igen mig men om du sitter ner så ser ingen det och så kan du också gå och runka på toaletten för när man har kommit så brukar ståndet släppa och du kan även testa att lägga kuken uppåt i kalsongerna så syns det inte lika bra, men tänk på att det ändå är så jävla skönt att ha stånd och runka. 
  /kille 14 år
 • Killar får stånd ofta, det är helt normalt! Ibland är man i perioder då man får stånd väldigt ofta och det är såklart ganska jobbigt när man är bland folk. Det kan även vara väldigt svårt att släppa tankar som gör en kåt när man har stånd. Det är inget fel med att ha stånd och att vara kåt. Du får jobba på att försöka vara diskret så det inte syns tills det går över. Kan vara bra att undvika mjukisbyxor och tajta byxor ;) Jag har inte tyckt att det är så jobbigt då mitt stånd knappt syns, fördelen med att ha en mindre 💁‍♂️
  /Kille
 • Det är lika för mig. Du får ha byxor som är lite för stora så syns det inte lika tydligt.
  /Gurra
 • Jag känner likadant och jag tycker inte att det är något fel med det du känner.
  /Anonym
Till toppen av sidan