Hur säger jag till föräldrarna att jag vill binda brösten?

Jag hatar mina bröst. Asså jag önskar typ att jag inte hade några. Jag identifierar mig som tjej och undrar hur jag ska berätta för mina föräldrar att jag vill börja binda mig? För jag har typ nu satt bindor på mina bröst och det känns jättebra.
/Booobs

Svar

 • Omg jag sitter i nästan samma sits. 1. Jag är trans 2. Alla mina kompisar har inte hamnat i puberteten. Du kan kolla på gc2b på bindare. De kanske är dyra men vad jag hört funkar de super bra. Du ska ha en bindare i typ 6 timmar.
  /Den där som vill heta Simon
 • Du behöver ej berätta det för dina föräldrar just nu. Låt det gå sin tid sedan kan du berätta när du känner dig redo, om du vill det nu så ska du ej skämmas! I am here whit u girll <3
  /Tjej 
 • Berätta för dem om det, de kommer förstå. I wish u all luck! <3
  //En som förstår
 • Hej! Jag känner ofta likadant men vill ge dig lite tips. -Fråga det som ett krav. Säg att detta är något du måste göra för att må bra och att ni kan diskutera i vilken utsträckning detta ska ske för deras och din bekvämlighet. -Bind säkert!!!! Detta är verkligen jäääätteviktigt. Använd absolut inte bandage eller gasbinda. Investera i en binder (sådan som ofta används av transsexuella). Det kan kännas dyrt, men är så mycket säkrare att det är värt. -Kolla upp hur länge du bör använda binder i taget etc, så du inte skadar dig. Lycka till!!❤️
  /Alla lyckönskningar
 • Som sjuttonårig tjej som nästan är helt platt kan jag tycka att det för med sig bra saker att ha små bröst. Berätta för dina föräldrar hur du känner, det är inget konstigt med det!
  /Tjej
 • Gör det bara, hitta ett bra tillfälle och säg det till dem. Du behöver inte säga till båda sammtidigt men gör det så att det känns bra. Jag vet inte din relation med dina föräldrar. Men om du mår bättre av att binda dina bröst så gör det. Det hjälper inte att gå och må dåligt av det, då blir det bara värre. Dina föräldrar får acceptera att du vill göra det för det är den du är.
  /Anonym
Till toppen av sidan