Fler som skäms över liten penis?

Jag är en kille som är vädligt osäker i mig själv pga att min penis är väldigt liten. I situationer som omklädningsrum och offentliga duschar så jämför jag mig ofta med andra och upplever att jag tappar i värde för att jag är minst i rummet.

Jag skäms så mycket för att berätta för folk i min närhet för jag vill inte bli utskrattad eller att det ska sprida sig vidare. På grund av att jag är rädd för att bli utskrattad så är jag extremt försiktig i alla tänkbara situationer där jag är naken, till och med hemma. Det börjar bli tröttsamt och det är inte kul att begränsa sig själv hela tiden.

Min fråga är finns det fler som känner igen sig? Är det fler som har varianten mindre och vet vad jag menar? Har ni några tips på vad man ska göra och hur man ska tänka?

/Blyger19:)

Svar

 • Det är så tråkigt att killar mår dåligt över hur deras kukar ser ut. Vet att det är kliché men storleken spelar verkligen ingen roll! Jag har varit med flera killar och alla har varit så olika. Det är skitkul att alla är olika, tänk vad världen hade varit tråkig annars! Som många andra skriver, var stolt över det du har och du ska absolut inte skämmas!
  /Tjej22
 • Låg med en kille en gång och hans kuk var verkligen extremt liten. Det var det bästa sexet jag någonsin haft. Sex är så mycket mer, man kan vara en helt fantastisk älskare även om den är liten. Så tänk inte för mycket på det för det spelar INGEN roll alls!
  /T20
 • Jag har en ganska stor och det kan också vara jobbigt. Känns ofta som att folk tittar och jag tycker det är pinsamt. Försök dölja dig med handen eller handduken.
  /K16
 • Tycker stora snoppar ser lite läskiga och äckliga ut så tror verkligen jag skulle gilla en liten mer! Tänk inte för mycket på att din är liten, fokusera på det bra med den istället :) Ett tips är att inte duscha kallt för den ser mindre ut då. Hoppas allt är bra med dig
  /Tjej15
 • Min kille har en mindre kuk och jag är helnöjd med den, aldrig haft så bra sex innan som jag har med honom nu. Storlek spelar verkligen inte någon roll. Du är prefekt precis som du är var stolt över hur du ser ut!
  /Tjej17
 • Tyckte det var väldigt pinsamt innan jag kommit in i puberteten för min var superliten. Nu är jag supernöjd för den har växt mycket. Jag kollar aldrig på andras snoppar i omklädningsrum tycker inte det är okej. Var stolt över din snopp oavsett hur liten eller stor den är, du ska ha den hela livet så ingen poäng i att skämmas för den. Plus många tjejer gillar faktiskt mindre snoppar för det är mindre risk att det gör ont o så.
  /Kille 18
 • Asså själv har jag blivit mobbad för sånt men har på gått så länge att det bara går rakt igen, tänker inte på det. Vad spelar det för roll. Även om det är jobbigt så skit i det. Om du har riktiga vänner så bryr sig ingen
  /anonym
 • Har också en rätt liten så jag förstår vad du menar tycker också det är jobbigt att byta om/duscha bland andra. Det blir liksom pinsamt bara för att man har en liten snopp. Saken är ju den att storleken är som den är, så lägg fokus på att jobba med att bli bekväm i din kropp. Något man lätt kan göra är ju att vara naken mer, typ i ditt rum. Så jobbar du sakta upp ditt självförtoende. Tänk positivt och försök prata med någon (kanske kurator eller skolsköteska om du känner att det är svårt att prata med vänner?) Lycka till!
  /Kille
 • Hej, va tråkigt att höra att du känner så. Dock förstår jag dig helt och hållet då jag även jag har haft komplex, men det som fått mig att börja uppskatta mig själv är att verkligen tänka att min kropp är som den och det finns inget att gör åt det. Försök att inte jämföra dig med andra även om de är svårt, det handlar inte om storleken i slutet av dagen även om det känns. Tänk bara att du är perfekt som du är, det är så jag brukar tänka
  /Blyger18:)
 • Det gör inget, det är vanligt
  /anonym
 • Känner verkligen igen mig i detta! Tycker det är vädligt jobbigt när man ska byta om och duscha bland andra. Jag förstår vad du menar med att vara "minst i rummet". Som tur är så kan man ju hålla för med handduken/handen men det är ju lite jobbigt att hålla på att dölja sig. Känner mig dock bekväm hemma o så, tänker att du kanske ska försöka bli bekväm hemma först och jobba dig utåt så att säga. Det bästa tipset jag kan ge dig är att öva på ditt självförtroende och prata med någon! Jag tyckte det var extremt skönt att ha någon att prata med och att dela "tyngden" med någon är verkligen bra. Tror inte dina vänner kommer skratta eller sprida det vidare, för då är dom ju verkligen inga vänner. Lycka till
  /kille
 • Tyvärr är det supervanligt att man mår dåligt över storleken på sin snopp. Vet precis vad du menar och det har verkligen inte varit lätt alltid. Det viktiga i detta är nog att du jobbar på acceptans och att du kan va nöjd med det du har även om det inte är som "idealet".
  /K17
 • Jag är tjej och bryr mig inte alls om storleken och vet att många andra inte heller gör det. Det är hur man kan hantera den som spelar roll. Men det är bara att acceptera och försöka vara nöjd med sig själv. Och de är liksom inte värsta grejen, de säger inget om hur bra du är eller något!
  //Tjej
 • Förstår dig, men alla bryr sig inte om storleken! Det avslöjar ju inte hur bra du är. Vissa vill ha stora, vissa vill ha små. Alla är olika och det är det som är bra!
  /Tjej 15år
 • Feel you man
  /Anonym
 • Det är nog mest du som tänker på storleken av din penis. Med det sagt så förstår jag att det påverkar dig negativt men jag tycker absolut inte du ska skämmas! Storleken säger ingenting om hur bra en penis är och jag lovar dig att den är superbra precis som den är:) Hoppas mitt svar muntrar upp dig!:)
  /Tjej18
 • Har också en mindre! Förstår vad du menar, öva på att bli bekväm i din kropp och acceptera hur du ser ut. Bli vän med din kuk! Detta hjälpte mig komma ur mina tankar som jag hade kring min kuk. Lycka till!
  / K17
 • Många har små kukar så det är inte ovanligt att du känner så här. Du måste träna på att gilla din kropp så runka mycket och tänk att ingen bryr sig.
  /Adam 15 år
 • Jag har inte heller stor direkt men alla i min klass går runt och skryter om det så känner igen mig i din situation. Det är jobbigt jag vet, men folk nu för tiden bryr sig så sjukt mycket om att ha stor kuk. Hitta en tjej som tycker om dig och inte bryr sig om din storlek så behöver du inte skämmas, för då vet du att det är nån som inte kommer skratta ut dig
  /Någon som har samma problem
 • It's not the size of the boat but the motion of the ocean, tänk så här, det finns inget att skämmas över. 1. Du kan inte riktigt påverka storleken på kuken, oavsett ur mycket du försöker, den kommer alltid se ut så, så är det för alla män, ingen man kan påverka sin kuks storlek, eller ens kontrollera kuken för den delen, 2. Ingen kommer titta på din kuken, och om de gör det kommer de inte tänka vilken liten kuk, enda anledningen att titta på någons kön oavsett kön är att man är riktigt tänd på den person, och då tänker man inte "wow vilken liten kuk". 3. Om du är orolig över sex så är det som jag inled, en tjej eller kille eller annat, kommer inte tycka att din kuk är liten, de kommer bara vara så kär och kåt på dig att den enda de vill ha är du, och under sex så gäller bara att vara bra på sex inte att ha en stor kuk, och de enda sättet att bli bra på sex är att öva. 4. Visste du att det finns ganska många studier som visar att desto mindre kul du har desto mer kreativ och intelligent är du, det var därför grekernas skönhets ideal var att kuken skulle vara så liten som möjligt det är bara att titta på alla nakna statyer från den tiden, alla män hade mikropenisar. Ursäkta för det långa svaret men hoppas du mår bättre av nåt av tipsen, sköt om dig kompis
  /Grabb
 • Jag vet inte riktigt hur du känner dig men jag tror de som är nära dig bryr sig förmodligen inte. Du ska vara stolt hur du ser ut och för det mesta så brukar man tänka för mycket. Man tror alltid alla stirrar eller tänker på oss men egentligen så bryr dem sig inte eller tittar inte. Bara vi som tänker för mycket.
  /Tjej, 18
 • Jag känner absolut igen mig i detta! Har också en "mindre" och känner ungefär som du gör. Jag brukar tänka att jag är mer unik än många andra och det är ju positivt för om alla vore likadana skulle världen vara supertrist :)
  /Unik 17åring
 • Nu är jag tjej, men kan nog tala för de flesta tjejer iallafall och storleken på din penis spelar ingen roll. Det påverkar inte hur skönt sex är för där handlar allt om taktiken. Annars så tänker jag att du får försöka öva hemma på att känna dig mer bekväm med din kropp. Har själv haft vissa kroppskomplex men det gäller bara att lära sig älska och bli bekväm med sin kropp. Tror helt ärligt inte att andra funderar över storleken på just din penis. De kanske tänker lika mycket på saker de inte är nöjda med på sina kroppar. Hoppas mitt svar hjälpte lite iallafall.
  /Tjej, 20
 • Hej, jag har också ganska liten kuk men vet du hur lång du har? Jag tycker att det är ok i offentliga duschar för man kan t.ex. hålla för kuken med handen. Men mitt tips är att tänka att du ändå har en stor kuk och tänk på att alla andra som ser din kuk ser den framifrån och du ser den uppifrån. När man ser en kuk framifrån så ser den ganska stor ut och när man ser den uppifrån så ser den mindre ut än vad den är. Men jag tycker att du ska mäta den och runka ofta, då blir man säkrare på sin kuk och kropp.
  /kille
 • Skäms inte över den, du lever me den hela livet så va stolt även om den är liten. 
  /J&M
 • Tycker oxå det är pinsamt för min är såååå liten efter jag tränat. Göm den med handen och duscha fort så blir det jobbiga gjort fort.
  /Eliassss14
 • Många ljuger om längden så du är inte ensam. Känner likadant men man måste bara gå vidare.
  /Kort 05:a
 • Här kommer några tips från mig och en kompis!
  * Att jämföra slaka penisar är inte en bra idé, det säger inte mycket om hur stora de är vid stånd.
  * Man ser alltid sin egen penis ovanifrån och andras framifrån, det gör att man ser sin egen som mindre även om man har lika stor
  * Hur stor ens penis är säger inget om hur man är som person eller vad man har för värde.
  * Vid sex är det för de flesta tjejer ganska oviktigt hur stor penisen är, sex är väldigt mycket mer än bara penetrerande och även till just det finns hjälpmedel i form av leksaker. 
  * Det är värt att säga att efter träning eller om man fryser är rädd eller nervös blir den ju ännu mindre, så jämförelsen blir ju sämre då med.
  * Har själv komplex just kring storlek så förstår vad du känner, det är jobbigt att alltid ha den minsta penisen.
  * Mina tips är jobba på självförtroendet, försök slappna av när du byter om eller duschar. Det kan hjälpa att skaka den lite diskret så den ser något större ut i jobbiga situationer. Lycka till! :)
  /StödDuetten
 • Tråkigt att du känner så, har också det jobbigt när jag duschsar. Tycker min snopp är riktigt liten, så tycker också att det är pinsamt att vara naken.
  /K16
Till toppen av sidan