Panik - lämna sidan!

Fler som luktar svett?

Det är SÅÅ pinsamt, jag luktar svett hela tiden på skolan. Även om jag inte ens har gjort nåt jag kan bara sitta med min kompis och prata och sen så känner jag hur jag börjar svettas sönder och det är inte varmt eller nåt. Såå konstig. Är det bara jag som har så!??!!
/13 tjej

Svar

 • Köp deodorant o parfym. DUSCHA
  /Baddy baddy
 • Nej du är inte ensam. Jag har exakt samma problem och har testat X antal deodoranter. Den enda som fungerar för mig är ”Rexona maximum protection”. Dock ger den ibland vida fläckar men de går lätt att ta bort med lite vatten. Du kan träna i den och allt utan att känna en ända svettlukt. Helt toppen:)
  /17 tjej
 • Händer mig med men jag vet inte riktigt vad man ska göra åt det men ett tips är väll typ att ta med sig en deo eller perfym för då tycker jag man känner sig bekvämare att veta att man kan gå och göra så att det luktar bra igen:).
  /13 tjej
 • Känner samma mitt allt på lektion börjar jag lukta svett får då panik och vet inte vad jag ska göra.
  /13 år
  Egentligen är det inte så konstigt eftersom att du nu är 13 borde du gå igenom puberteten och då svettas man extra mycket. Ett tips är att du kan duscha innan skolan och ta deodorant om du har någon eller så kan du kanske låna av en förälder.
  /tjej 13 år
 • Det är ganska vanligt skulle jag säga, men det du kan göra är att använda deodorant eller raka armhålorna, då brukar det lukta mindre
  /Tjej 13
 • Nej, härregud! Jag har också så. Inte så jättemycket men det är jobbigt. Jag bara skiter i det. Man kan lixom inte rå för det. Jag duschar och dagen efter är det inte men annars kan det vara.
  /14 men väldigt erfaren;)
 • Det är jättevanligt för människor i puberteten. Tips är att tvätta dig regelbundet och använda deodorant.
  /Hj
 • Nej! I din ålder svettades jag också väldigt mycket! Jag hade stora problem med fotsvett och fick tvätta fötterna och ta av mig skorna i klassrummet för att inte det skulle bli för extremt! Jag svettades även mycket under armarna, ibland så det rann svett helt utan anledning så jag hade nästan alltid t-shirt och hoodie så ingen skulle se! Nu när jag är äldre är mitt problem med fötterna borta och jag svettas inte så mycket mer, kanske har med puberteten att göra?
  / tjej 17 år
 • Jag har det exakt likadant!! Fast jag blir även röd som en tomat i ansiktet🍅 för ingenting :/
  /12-årig tjej
Till toppen av sidan