Panik - lämna sidan!

Fler med stor penis som tycker det är jobbigt?

Är de fler som tycker att de är jobbigt att ha stor snopp? Jag får lätt stånd så de blir jobbigt att det syns så lätt igenom byxorna. Kommer tjejer inte vilja ha mig, bara för att snoppen är för stor? Och tror ni att sexet kommer att bli sämre men större snopp? Vill ha svar av både tjejer o killar!

MVH

/Orolig 16 åring

Svar:

 • Jag tror tjejer vill ha dig! tror det inte bryr sig om storleken, det viktigaste är att de tycker om din personlighet, ditt sex kommer inte att bli sämre!
  /Charli är mitt namn!!
 • Har hört att det inte spelar så stor roll i sexet. Andra saker än storleken är viktigare. Så tycker iaf jag. 
  /Anonym
 • Tror absolut att tjejer tycker om stora kukar, så jag tror att det bara är en bra sak.
  /kille 15 år
 • Hej! Jag tycker det är sexigt med stora kukar hos killar, sexet kommer absolut inte bli sämre bara för du har större snopp! Men du behörver inte egentligen tänka på det, det finns andra saker som är viktigare än en kroppsdel☺
  /Tjej på 14 sommrar
 • Jag har en stor snopp som leder till en del problem med stånd, men jag tror inte att tjejerna bryr sig om det.
  /16år
 • Hej! Jag är 13 och har också rätt så stor snopp.. men det funkar helt ok för mig och min tjej när vi ligger med varann. För hon brukar rida mig då kan hon själv bestämma hur långt in hon vill ha snoppen i henne. Och vi brukar komma båda två när jag precis har sprutat i henne så glider det ännu bättre. Då brukar hon tycka det är ännu skönare och då brukar hon komma lite efter mig.
  /Zacke
 • Du kan vara lugn. Det löser sig mannen. Storlek spelar ingen roll för tjejer! Sex varierar från person till person. När du hittar en partner får ni upptäcka vad som känns skönt för er. Sex är en process, det tar tid innan man får till det bra.
  /Tjej 18
 • Även jag har större kuk än dom flesta i min ålder men det är inget som jag tycker är nåt direkt problem. När jag har sex så behöver jag bara se till att tjejen är riktigt kåt innan jag stoppar in kuken. Under sexet verkar dom flesta tjejer gilla att jag har stor kuk.
  /Liam, 15
 • Du ska va glad, själv har jag en ganska stor. Tjejerna älskar den men använd den rätt. Man ska inte vara nojig mot sig själv, din kropp din snopp.
  /Big D
 • Önskar man hade en hästkuk som dig, du ska vara lyckligt lottad.
  /smalldickguy
 • Lyckligt lottad är du då verkligen.  Är avundsjuk.
  /Smalldick + avundsjuk
 • Jag skulle inte ha bryt mig om jag skulle ha en stor snopp, snoppens storlek har ingen betydelse. Hoppas att det hjälpte📏. PS: ha inte mjukisbyxor på er när ni har stånd.
  /15 årig tjej
 • Tack för alla svaren, jag känner mig mycket bättre av eran hjälp!!
  Kille16
 • Kan relatera, jag var först in i puberteten av mina vänner och jag har fortfarande störst i klassen. Brukar kännas jobbigt att åka och bada med klassen om jag får stånd (vilket man kan få i en simhall ganska lätt ;) )
  /13 åring
 • Ja, jag tyckte att det var jobbigt när jag var yngre (är omkring 22 nu) eftersom det blev svårt att kissa med stånd. Jag fick stånd i tid och otid och hade exakt samma problem som dig, det syntes genom myspysbyxorna. Man valde mellan pest eller kolera, antingen bär man myspys och man fick uthärda att det syntes eller så bar man jeans och det blev trångboddhet. Fördelen med myspys var att man när som helst när man var någonstans privat kunde enkelt dra av sig brallorna och runka om det behövdes, samma sak gällde inte jeans om man hade skärp.
  /Han som tidigt lärde sig vikten av att gå på toa innan runksessionen
 • Jag tycker att jag har en ganska stor snopp, jag är i alla fall själv imponerad av storleken och visst kan det vara irriterande när det blir en stor bula där nere och jag brukade väldigt ofta få stånd, men det har gått bra ändå, inga tjejer har ogillat mig för att ha stor snopp. Och om någon tjej inte vill ha dig bara för att din snopp är för stor så älskar hon inte dig. Gillar en tjej dig så kommer hon inte bry sig om hur stor snoppen är och det kommer inte påverka om hon vill ha sex med dig. Sexet blir inte sämre med stor snopp, många tror att tjejer bara vill ha stora snoppar och tror att stor snopp är nödvändigt för bra sex (fast det inte är så) så det har du ju på din sida. Om du får stånd när det inte passar kan du ju prova att se om du kan försöka sitta ned eller hålla en bok framför snoppen om du är i skolan. Kalsonger kan hjälpa hålla nere snoppen och du kan ju prova en tajtare modell, eller lägg snoppen uppåt om du har typ hoodie på dig, då är det bara pungkulorna som är där nere så det inte blir så stort, och får du stånd borde det inte synas, men det beror lite på hur snoppen står när du har stånd. Och naturligtvis kan du ju runka ibland så borde du inte få stånd lika ofta ett tag. (Tips, när det är redovisning: be att få vara först och gå på toa och runka direkt innan lektionen, då brukar i.a.f. jag kunna undvika ett tält inför klassen.) Om någon retar dig för din snopp, t.ex. i omklädningsrummet på gympan är det nog för att de har en rätt liten snopp och är avundsjuk på dig, så de retas med dig för att inte andra ska tycka att de har liten snopp. Jag tycker att du ska vara stolt över din snopp, tjejerna kommer gilla dig lika mycket och ditt sex kommer inte bli sämre!
  /Gillar sin stora snopp, trots ofta retad, 20
Till toppen av sidan