Panik - lämna sidan!

De tar bort mig på snap när de ser hur jag ser ut

När jag snapar med killar som inte känner mig så tar i princip alla bort mig som vän så fort de får se hur jag faktiskt ser ut. Bara fejkkonton som vill ha nudes skriver att jag är fin. (Skickar inte nudes). Jag pratar aldrig med killar irl och snapar inte med någon från skolan eller något sånt. Bara mina tjejkompisar.

Jag sminkar mig och försöker ta snygga snaps men är så ful från början så det hjälper liksom inte. Jag kommer aldrig att få en kille och jag mår så dåligt över detta :( Finns det någon som har det som jag? Och vad ska jag göra?

/Ful tjej på 15 år

Svar:

 • Det har inte hänt mig. Men jag tycker att det är fel att ta bort någon bara på grund av hur hen ser ut. Jag skulle rapportera den. Men jag vet inte om det går och rapportera för den här situationen. Och jag vet inte om det går att göra nåt åt, för dom kan hur som helst ta bort dig. Men jag tycker att dom är dumma om de tar bort dig på grund av hur du ser ut. Hoppas du kan hitta någon som inte vill ha nudes och som inte bryr sig om hur du ser ut.
  /08 kille
 • Jag förstår att det kan vara jobbigt men du har säkert en ljus framtid. Någon kanske inte gillar ( är kär ) i dig nu men killar är faktiskt inte det viktigaste i världen, sålänge du har dina vänner och en stöttande familj så borde du må bra. Lycka till!
  /Tjej, 13
 • Det låter så himla taskigt av dem. Jag tycker inte att jag är så snygg. Men man ska alltid vara nöjd med sig själv. Du kommer få en partner men kanske inte direkt. Det är kanske är för att de killarna letar efter det dem tycker är snyggt och jag tror då att dom som det blir tillsammans med killarna kommer att ha ett dåligt förhållande om dem tycker att utsidan är viktigare en insidan. Att hitta partner direkt är viktigt för en del. Men det aldra viktigaste är att hitta någon som älskar dig för den du är och inte hur nån ser ut. Alla är fina ingen är ful. Man ska vara stolt över de!! 
  /Mvh kille på 15 år
 • Händer inte mig, men enda lösningen är bara att sluta bry dig. Låter kanske svårt men för att höja ditt självförtroende kan du låtsas att du har högt självförtroende. Kolla dig själv i spegeln och tänk att du är snygg (även om du inte tycker det nu). Någon med självförtroende blir automatiskt snygg i andras ögon. 
  /Tjej 15 år
 • Du är jätte vacker!! Glöm inte det. Det är bara alla killar som nu förtiden är beroende av porr och sådana saker. De får då en annan bild av kvinnor, vilket suger. Stora bröst, rumpa, lår, läppar, liten näsa och massor med sådant. USCH nej. Om de inte vill ha dig för den du är och hur du ser ut, skit i dem.

  Träffa ingen online, det kan finnas pedofiler. Du är bara 15 år och har andra viktigare saker att fokusera på, så som familj och vänner. Det är det viktigaste i din ålder, pojkvänner kommer och går men familjen är alltid kvar. Du har hela livet på dig att hitta den rätta, och det kommer du. Ge det bara lite tid.
  /13 (snart 14) årig tjej :)
 • Men säg bara att du inte vill och gör inte det om du inte vill.
  /Delina 🥺😍🥰🌺💖
 • Låt det ta den tid det tar! Ingen är ful och killar kan vara betydligt omognare än va vi tjejer är i 15 års åldern!! Killar kommer och de är inget man ska leta efter tycker jag, en dag dyker drömprinsen bara upp. Testa att börja prata lite med killar som går i din skola osv, så tar du det därifrån.
  /Mogen tjej
 • Hej du! Tycker inte det är något du behöver oroa dig över! Killar som väljer bort en är inget att ha iallafall. Killar ska inte gilla en för utseendet bara, de ska gilla en för den man är. Gör de inte det och tar de inte sin chans att lära känna den person du är så är du bättre utan dem! Gör dig inte fin för deras skull! Finns gott om folk som tycker du är vacker, många oftast i smyg! Bamse kramar till dig!
  /Malvasalva
 • Du är inte ful, det är dom som är!! Heja dig!!!
  /💋
 • Kan vara så ytligt där, ännu mer är det så på Instagram. Använd bara snap med kompisarna istället, blir så stressande annars. Sen behöver du inte vara orolig över pojkvän. Det är ju inte bara de som är jättesnygga som blir ihop med någon. Jag tror du dömer dig själv för hårt. Försök att sluta tänka på det istället, du behöver inte adda okända killar på snap heller. Jag addar bara de jag känner.
  /Ellie
 • De flesta online som man möter, är bara ute efter bilder och inte något annat, detta är väldigt fel och mitt tips till dig är att inte ge personer bilder på hur du eller någon annan ser ut.
  /Kille, 14
 • Bara för att dåliga killar tar bort dig så ska du inte lägga hela ditt självförtroende på det, du är fin precis som du är och när killar växer upp och blir mogna till skillnad från dom du snapar med så kommer du se att du verkligen inte är ful så ta inte åt dig av omogna små pojkars handlingar.
  /Jag har varit där/18
 • Hej! Usch vad jobbigt! Jag förstår att du mår dåligt av att de gör så. Om de bara bryr sig om utseendet så är de ingenting att ha. Har du någon du kan prata med om det här? Din kompisar ( som du nämnde? Dina föräldrar? Kuratorn? Så var det typ för mig också när jag var i din ålder, fast snap fanns ju inte då. Då var det så att de antingen som du skriver, tog bort eller blockerade eller så skrev att man var snygg bara för att driva med en plus att de sa att jag var ful. Vad du kan göra: Var dig själv! Killar i den åldern brukar vara ytliga. Det blir nog bättre när de mognat och insett att utseendet inte är det som gör en snygg/fin. Jag har pojkvän sedan några år tillbaka. Det kommer ordna sig för dig med. Du ÄR fin. Låt ingen inbilla dig något annat. Kram!
  /Sofedofen96
 • Har råkat ut för det och gör det fortfarande, du ska inte sminka dig eller försöka vara snygg för andras skull du ska göra det för att du mår bra av det
  /K.H 18 år
 • Hej, samma sak har hänt mig flertal gånger. Jag utgick ifrån att de var för jag var ful innan jag träffa min nuvarande pojkvän. Han berättade för mig, när vi bara var vänner, att det förmodligen inte alls var för att de tyckte jag var ful, utan han uttryckte det som att jag är vacker men jag ser inte ut som någon som skickar nudes. Vad de nu ska betyda.

  Vet inte om de stämmer eller inte. Men jag tror att de flesta killar som lägger till en på snap utan klar anledning endast är ute efter nudes. Det är en stor generalisering från min sida jag vet, men i de flesta fall är de nog så. Men du, jag är övertygad om att du är vacker. Och någon gång kommer en bra, snäll kille se det också och ta sin chans på dig (:
  /Vet inte vart jag ville komma med detta svaret
 • Använd hundfiltret!
  /Hunden
 • Du är inte ful, love u.
  /ddd
 • Om någon säger att du är ful så förtjänar de inte din vänskap eller kärlek!!!
  /Hej
 • Killar bestämmer inte hur du ser ut. De bestämmer inte om du är attraktiv eller inte. Jag hade slutat adda folk du inte känner eftersom du verkar må dåligt av det. Om du mår dåligt över ditt utseende, vad är det du inte gillar? Är det något du kan ändra? Ogillar du ditt utseende för att du tror att andra gör det? Vissa saker kan ändras med smink och justeringar, men mycket är sånt som inte kan förändras. Förändras inte för någon annans skull. Vad andra tycker är irrelevant. Det viktigaste är att du mår bra över den du är och hur du ser ut. Killar som bara bryr sig om utseende är ändå inget att ha.
  /23
 • För det första, du är jättefin! För det andra, du känner ju inte killarna du snapar, eller hur, så hur fina är de egentligen? Själv snapar jag aldrig med killar och det går ganska bra ändå. Testa att lägga energi på folk som du mår bra av istället, berätta gärna för någon av dina tjejkompisar hur du känner, det brukar man må bra av. Kom ihåg att ingen kille kan få dig att må bra, det är bara du som kan det. De allra flesta känner sig osäkra i våran ålder, men det kommer bli bättre!
  /Alice, 14
 • Hej! Jag förstår verkligen att det känns jobbigt just nu och som om du är den fulaste i världen. Så brukade jag också känna när jag var runt 14 år gammal. Jag brukade vara ganska upptagen med hur jag såg ut och hur alla andra skulle uppfatta mig. Men jag kan lova dig att det inte alltid kommer kännas så. Jag har egentligen inget tips till dig förutom att du ska försöka förstå ditt eget självvärde. Du är inte fulast i världen och de killar som gör såhär är absolut inte värda att ha. Håll dig borta från dem och försök inse att du är fantastisk vacker och förtjänar så mycket bättre! Rätt kille kommer att bry sig om dig och den du är, inte om hur du ser ut. Han kommer också komma när du minst anar det :) Ingen brådska.
  /Anonym
 • Du kommer få en kille. Vad du kan göra är att rappotera de som blockade dig (grymt drygt av dem) så att du känner dig lite bättre. Umgås med dina vänners vänner där du kan kolla runt lite om du hittar någon som intresserar dig. Tala om för dina vänner att du vill ha kille men inte riktigt vet hur du ska göra, de kommer hålla ögonen öppna för någon åt dig då.
  /Vill ha hund
 • Detta har hänt mig också:( men jag försöker inte tänka på det! Det är bara personer som dömer andra som gör så! 
  /en tjej på 14 år
 • Kärleken kommer och det finns någon för alla. När du hittar din partner kommer den personen att älska dig för vem du är, hur du ser ut och allt. Kärleken kommer, oroa dig inte finis. Du kommer hitta din one and only💕
  Angelica❤🔥💍
 • Hej, jag är en 15 årig tjej som blev rent utsagt ursinnig när jag läste att folk tar bort dig på Snap bara pga en bild! Du är fin som du är och om andra inte tycker det så är det DERAS förlust om dom mister en bra vän. Du är inte ful! Och låt inte heller sociala medier påverka dig, ta bort smala modeller etc från din Instagram, dom idioterna är inte normala. Du är vacker både på insidan och utsidan, låt ingen annan säga något annat!!!!!!!!
  /Den flyförbanade feministen!
 • Bry dig inte om dom! Du är fin precis som du är👍
  /Lexus
 • Ingen är ful, alla är vackra på olika sätt. Du har nog bara pratat med fel personer som kan ha en skev uppfattning om hur man ser ut om man är vacker. Gör det som gör dig glad och ändra inte på ditt utseende och personlighet för någon annan. Det kan kännas bättre att prata med någon av dina vänner eller en vuxen du litar på, kanske en förälder/vårdnadshavare. Hoppas du förstår att du är fin som du är<3. Du kommer att hitta någon som gillar dig för den du är, tappa inte hoppet om det, när man minst anar det träffar man den rätta.
  /Hoppas jag kunde hjälpa till
 • Det har hänt mig också. Men det var kanske lite mitt eget fel. Då jag hade såna idioter på snap. Vissa tycker att jag är snygg och andra tar bort mig. (Du behöver inte heller ha blivit bekräftad av någon, skrev bara detta för att ge perspektiv på att folk har olika smak). Sjukt förvirrande.

  Men det jag har lärt mig är att när jag hade massa random människor på snap så utsatte jag mig själv för den risken. För att jag kände dom inte. Jjag hade ingen aning om vilken dag dom haft, vilka standards dom hade osv. Men när jag började ta hand om mig själv blev allt bättre. Jag gör allt jag älskar, försöker se världen. Jag försöker få lite perspektiv. Hundra människor kan älska dig men om några gör någonting dumt så är det det som fastnar. Snap är ohälsosamt. Du är inte ensam och detta varar inte för alltid.
  /Trött tjej

Mer på UMO

Svara varandraHur ska jag göra för att acceptera mitt utseende?

Jag känner mig så extremt ful, till den punkten att jag tror att ingen någonsin kommer att gilla eller vilja vara tillsammans med mig. Någon som vet hur man kan känna sig finare eller någonting man kan göra för att acceptera sitt utseende?

Till toppen av sidan