Bryr ni er om att vara vältränade?

Hur mycket bryr ni er om att se vältränade ut? Vill ni helst ha 6-pack och stora biceps, eller bryr ni er inte? Jag själv har 6-pack men hade velat ha mer synliga muskler. Som sagt hur mycket bryr ni er?

/15 kille

Svar: 

 • Nej verkligen inte. Det är inget krav. Själv går jag på personligheten. Det spelar ingen roll om man är vältränad och beter sig dåligt. Många kan tycka att stora armar eller six-pack är snyggt men det är hundra procent viktigare att man känner att man klickar med personen och att det känns bra. :)
  /16 tjej
 • Det är väl trevligt med muskler osv, men tycker det viktigaste är att man är hälsosam, tar hand om sig generellt och är trevlig, för det ger större intryck än hur vältränad man är.
  /Lilly
 • Jag skulle gärna vilja vara det men orkar inte med all stress och tänka ”ja nu ska jag göra min dagliga träning” det blir en stor stress för mig och jag mår dåligt över hur jag ser ut och känner mig ofta inte så självsäker, medans alla mina kompisar är väldigt vältränade och smala medans jag är någonstans där i mitten vilket jag avskyr, Har testat en app där man tränar men jag slutade snart eftersom att jag behövde flytta pga mina föräldrar skildes.
  /C
 • jag bryr mig inte alls. alla ser ut på olika sätt liksom, jag tar hellre en tjock person som älskar mig en en vältränad person som bara använder mig. jag bryr mig mer om personlighet
  /15 årig tjej
 • Jag bryr mig inte överhuvudtaget, alltså verkligen inte alls. Faktiskt tycker inte jag att det är jättesnyggt om man har för mycket utan det du har nu räcker, har man inte heller det så spelar det ingen roll. Tror många tänker som mig så du behöver inte känna press att bygga upp muskler, gör bara det du själv vill och känner dig bekväm med!
  /14 årig tjej
 • Nej jag bryr mig inte så mycket om en kille är vältränad. Jag kollar mest på ansiktet personlighet och klädstil.
  /Tjej
 • Så klart att jag vill ha muskler. Jobbar själv på en 6-pack. Men jag tycker inte att det är viktigt .Jag gör det bara för min egen skull.
  /kille14
 • Hej! Har aldrig tyckt att utseendet spelar någon större roll. Såklart har alla olika ”typer” som man attraheras av. Men hur ens kropp ser ut borde inte alls spela någon roll! Det är alltid personligheten som räknas. Tyvärr är det alla normer och kroppsideal som samhället har skapat åt allas kroppar m.m ...

  Att alla ska se ut på ett så kallat ”perfekt” sätt, annars är man ”ful”. Vilket absolut inte stämmer någonstans. Min åsikt är att en relation inte kan byggas på personernas utseende, det är helt absurt! Man är ju med någon för att man älskar personen. Sen som jag alltid brukar säga, att ju finare och bättre personlighet du har, desto finare blir du i mina ögon.

  Det är jättesvårt att komma ifrån den ångest/hat man har över sin kropp, tro mig jag vet. Men istället för att trycka ner sig själv. Börja fokusera på allt det positiva ens kropp har gjort och gör för en. Den gör så att man kan andas, vilket håller en vid liv, det har hjälpt att ta en till platser där ens favoritminnen har skapats, och faktiskt har en påverkan till vem just var och en är idag. Så perfekt och underbar som det bara går!

  Våra kroppar är fantastiska och vi måste vara snälla mot dom. Allt tar sin tid! Stora kramar❤️
  /Tjej på 17 år
 • Nej, det spelar inte så mycket roll, såklart kanske det ser attraktivt ut men i slutändan så har det inte så mycket betydelse! Om det är något jag tycker att du ska tänka en gång extra på så är det att alltid lukta gått, vara fräsch och ha en bra andedräkt!! Det är absolut mycket viktigare tycker jag.
  /En tjej med egen erfarenhet
 • Jag bryr mig inte. Så länge jag mår fysiskt bra så är jag nöjd.
  /Kille på 17 år
 • Jag löptränar och gör även lite styrketräning utan redskap ibland och tycker om att känna att min kropp är hälsosam och stark. Tycker dock det känns bättre och roligare för mig när jag tränar för att känna mig starkare/snabbare och hälsosammare istället för att jag ska se ut på ett visst sätt. Om jag dessutom skulle märka en förändring av min kropp som jag tycker om så försöker jag se det mer som ett kul plus. Det är individuellt vad som motiverar en men det är bra att se till att man inte klankar ner på sig eller så bara för att man inte ser ut på ett visst sätt eller inte kan göra en viss sak.
  /17årig tjej :)
 • Jag är en tjej som tränat mycket men jag bryr mig inte så mycket om hur det ser ut. Jag mår bättre av att träna därför tränar jag, men det är ju fett roligt att man kan se lite också.
  /Anonym
 • Jag bryr mig ganska mycket. Det är typ anledningen till att jag började träna. Men är tjej så de handlar väll mer om platt mage å stor röv.
  /tjej
 • Nej typ it asså visst de ksk e najs om min kille har 6pack men asså inget jag bryr mig om
  /Tjej 15 år
 • Jag är väldigt vältränad för min ålder och bryr mig inte så mycket jag är det för att jag gillar att träna hårt och länge så jag bryr mig inte
  /Anonym
Till toppen av sidan