Panik - lämna sidan!

Bryr ni er om ärr mellan benen?

Till er killar & tjejer! Jag är en tjej som har massor av ärr, irritationer & sår mellan benen på grund av rakning. Det läker, men det kommer förbli ärr mm, och detta gör mig jätteledsen. Är rädd för att aldrig få en kille nu eller kunna visa mig för någon. Okej så till framförallt er killar nurå, skulle ni personligen bry er om om någon hade ärr mellan benen? Är verkligen jätterädd & otroligt ledsen!
/Desperat efter hjälp!!

Svar

 • Hej, jag tror att om det verkligen är någon som gillar dig så ska inte hen bry sig om att du har ärr. Att ha något permanent på kroppen är helt normalt, precis som födelsemärken och stretchmarks. Det är absolut inget du ska känna dig ledsen för. Om det kommer från rakning så kan du ju iaf försöka se till så att du inte får mer sådana ärr, då det är en skada på huden. Nu frågade du speciellt killar, så jag säger nu att jag är tjej, däremot är jag bi. Detta innebär att om jag nu skulle vara intresserad av en tjej med liknande ärr som du har så skulle jag definitivt INTE se det som en turn-off eller som något fult. You go girl❤️
  /Anonym
 • Hej! Nu är jag förvisso tjej men jag känner igen mig. Framförallt så har jag väldigt tydliga bristningar på rumpan och brösten vilket jag en tid tyckte var jobbigt. Men jag kom över det. Och min kille bryr sig verkligen inte, han brukar bara säga att allas kroppar är unika på sitt sätt och det går inte ändra på. Styrkekramar och lycka till från mig!!
  / anonym 14 åring
 • För vissa är det coolt att ha ärr men för många kan det vara obehagligt. Alla tycker olika. Jag skulle såklart inte bry mig alls. Det är inte många som bryr sig om nån annan har ärr mellan benen eller inte. Men vissa gör det.
  /grabb som tror han har adhd😊👍
 • Hej! Som tjej med samma problem kan jag förstå din oro till 100%. Men hittar du en kille som verkligen älskar dig, kommer han också älska dina brister. Det spelar nog över lag inte stor roll för killar, men säkert för vissa. Finn den rätts och lita på honom, det är helt normalt med ärr och sår mellan benen - det vet killar också. Hoppas du vågar vara dig själv och finner killen som älskar dig!
  /Johannna
 • Tjej här, jag skulle absolut inte bry mig om någon jag gillade hade ärr på kroppen någonstans. Jag tror få andra skulle bry sig om det heller, och om det är någon som inte vill vara med dig bara på grund av dina ärr så är dom nog inte en så bra person ändå... Tror inte du behöver vara orolig alls :) <3
  /14 tjej, här för att stötta!
 • Vissa bryr sig och vissa inte. Vissa kanske tycker de är konstigt men de är för att de inte förstår & du ska it bry dig om dom. Medans vissa kanske bryr sig för att de är orolig för dig men inte tycker de är konstigt typ. Men tror inte att de flesta bryr sig, var inte orolig❤️
  /jdjd
 • Har själv ärr på flera ställen på kroppen, så jag skulle verkligen inte bry mig personligen. Jag vet att ha/få ärr inte är kul, men kom i håg att du är fin som du är! Hoppas att det var lite till hjälpte i alla fall! :-)
  / Kille 21
 • Hej! Alla är olika. Vissa kommer att ogilla det medans andra troligen kommer tända på det. Du vet troligtvis inte hur många killar som skulle göra vad som helst för att ens få ta på den. Oroa dig inte =)
  /En heterosexuell kille, 16
 • Det är ju fan tufft med ärr, säg bara att du blev attackerad av en sibirisk tiger Björn hybrid, funkar varje gång för mig ;). Men på riktig, jag skulle verkligen inte bry mig. Kanske fråga men inte bry mig, du vill ju bara gör dig själv mer fin och jag antar mer bekväm, då ska inte några ärr bestämma, man ska vara stolt över sig själv, ärr gör oss bara mer unika inte mer udda. Ett ärr är ju ett minne av någonting fast ingraderat på dig. Så nej jag hade inte brytt mig det minsta, och jag hade faktiskt tyckte varit coolt, och det hade varit mer coolt om du faktiskt var stolt över dom. Jag menar det är ju inte som om ärren ändrar din personlighet. Ha de bra nu, hoppas du hittar en kille som inte häller bryr sig, lycka till
  /Grabb
 • Skulle inte bry mig alls
  /Kille
Till toppen av sidan