Panik - lämna sidan!

Är min snopp för liten?

Jag är rädd att min snopp är för liten. Hur ska jag veta att den duger?
/Vipspops

Svar

 • Jag tror inte det är något du behöver oroa dig för, dom tjejer jag har pratat med brukar inte tycka snoppstorlek är särskilt viktigt. Jag har en ganska stor snopp och det kan vara jobbigt ibland, flera tjejer jag haft sex med har tyckt att det gör ont i början när jag stoppar in den i dom. Så en mindre snopp kommer funka bra för många tjejer, det är ändå viktigare med bra personkemi för att kunna ha bra sex
  /Liam
 • Hej! Du behöver inte oroa dig för om den duger eller inte. Storleken har faktiskt ingen betydelse. Allting handlar om tekniken. För mig har jag njutit mer av sex när jag legat med en kille med en mindre snopp än en större. Allt eftersom tekniken var helt annorlunda och den killen brydde sig mer om att ge mig njutning än om sin egen njutning. Sex handlar om så mycket mer än bara storleken på snoppen, så oroa dig inte över det. Din snopp kommer duga precis som den är.
  /Tjej, 21
 • Lugn i stormen, ta lite frisk luft och gör inget förhastat så löser det sig ska du se. Många säger att storleken inte har någon betydelse. Jag har dock aldrig haft en partner, det ska jag vara ärlig med. Jag hade också liknande funderingar men de försvann automatiskt efter ett tag så förmodligen är det något som försvinner med tiden. Det brukar vara så, inget varar för evigt hur jobbigt eller roligt den än må vara.

  En bra regel kan dock vara att när man kommer in i sådana här djupa funderingar som kanske väcker starka känslor (positiva eller negativa) så bör man tänka på att inte göra större beslut just då utan vänta till känslorna lagt sig. Jag är absolut ingen psykolog eller liknande men misstänker att de skulle hålla med mig om detta.
  /:)
 • Det är inte storleken som räknas utan hur du använder den ;)
  /Coolt barn
 • Min är också ganska liten men den duger storleken spelar inte någon roll vid sex.
  /kille 15 år
 • Hej! Jag själv som är tjej finner ingen problematik i storleken på snoppen, så länge vi har en bra tid tillsammans. Dessutom kan det vara rätt så skönt med en ”mindre” eftersom större snoppar kanske kan orsaka smärta. Jag tycker du borde skita i det fullständigt, och bygga upp ditt självförtroende kring detta, för i slutet av dagen kommer ingen bry sig om det, eftersom de har egna komplex att fokusera på.
  /Tjej, 15
 • Du, alla snoppar är olika, man ska inte skämmas. Själv har jag en jätteliten och jag skämdes först tills jag insåg att det inte spelar nån roll. Bara för att alla andra pratar om storleken på sin snopp betyder det ej att de har det, eller att du ska skämmas. Och man kan tro att tjejer tror att de vill ha stor kuk men oftast är det inte så. Och om det är så vet hon inte vad sex går ut på.
  /Kille 15år
 • Vet att några redan skrivit att storleken inte räknas m.m. Men ville bara klämma in min åsikt, alltså jag tror inte att det man som tjej  först tänker på är hur stor killen har, utan det är nog det sista man egentligen tänket på. Eftersom att man blir ju oftast intresserad av någon på grund av deras personlighet och sen är det väl ett + ifall killen ser bra ut och så.
  /E
 • Storleken spelar ingen roll och när man har sex så är det ”tekniken” som spelar roll och inte storleken.
  /Tjej 16
 • Oroa dig inte. det finns tjejer som inte bryr sig om du har en liten snopp eller en stor. du kommer hitta den rätta
  /försöker mitt bästa
 • Jag menar, jag bryr mig inte riktigt om killens storlek om jag gillar honom, för jag kommer känna mig attraherad i vardera fall om jag gillar honom.
  /~_~
 • Den duger, punkt. :)
  /17 åring
 • Its not the size of the boat its the motion of the ocean :)
  /A wise man
 • Ingen kuk är la för liten. Tänk inte på storleken utan kör bara på. Kuk som kuk lixom.
  /Micro pp
 • Tyvärr så funderar nästan alla killar på det, har själv gjort det, men tänk såhär "its not the size that matters" jag tror inte din partner/framtida partner kommer bry sig om storleken. För att det faller ju inte för din snopp utan för din personlighet och hur du är som person. Vet inte om detta hjälpt nåt men hoppas det blir bättre iallafall :)
  /Kille på snart 15 sommrar
 • Inget att vara rädd för, oavsett om den är liten eller inte spelar det ingen roll. Klagar partnern är ni helt enkelt inte rätt för varandra, bättre att få reda på det redan i början även om det kan göra ont. Lycka till!
  /K
 • Hej Vipspops!, Själv, som en erfaren icke-virgin, spelar det absolut INTE hur stor din lilla snopp är! När man väll har samlag finns det mycket annat att tänka på, mycket känsla och kärlek. Din partner kankse också har osäkerheter om sin kropp. LYCKA TILL!!!!!
  /Mr.non-Virgin
 • Storleken spelar ingen roll.
  /Anonym
 • Alla snoppar duger :)
  /✧(。•̀ᴗ-)✧

Mer på UMO

ArtikelPenisstorlek

Många funderar någon gång över storleken på sin penis. Vissa kanske tycker att den är för liten, andra tycker att den är för stor. Hur skönt sex är, både för dig själv och de du har sex med, beror inte på storleken utan på hur ni har sex.

UMO-poddenMyter om penisstorlek

50. "Det är en myt att det finns läkemedel som gör penisen större. Det finns inga tabletter, krämer eller teer som förstorar penisen".

Penisen och pungen

Här hittar du innehåll om penisen och pungen.

Till toppen av sidan