Är jag konstig som gillar små bröst?

Hej, jag är kille och har börjat märka att jag gillar mindre röv och tuttar. Jag vill veta om det är konstigt? Om er kompis inte skulle gilla stora rövar o tuttar, skulle ni tyckt det är konstigt?
/T

Svar:

 • Absolut inte! Alla gillar olika saker hos dem som man attraheras av, och om du gillar mindre så är det helt okej. Jag själv har små bröst och inte sån stor röv heller och jag tycker om jag får säga det själv svin sexigt med små bröst så det är inte alls konstigt om du föredrar mindre bröst än större. Alla tycker olika och så ska det vara också.
  /Tjej 18
 • Hej! Asså alla tycker olika om olika saker och det finns inget konstigt med det. Det finns heller inget som är normalt eftersom alla tycker olika men det jag försöker säga är att ingen är konstig. Jag är en tjej som nästan bara har killar som vänner och många av dem tycker även att det är snyggt med liten rumpa å små bröst. Alla tycker olika å du är inte alls konstig. Du är du. Hoppas mitt svar hjälpte dig!:)
  /C
 • Inget fel med det. Själv tycker jag likadant!
  /kille 17
 • Nej verkligen inte, jag är en tjej på 15 år och har ändå en hyfsat ”stor” röv men jättesmå bröst, tycker de är skönt att höra att du gillar små bröst och röv eftersom jag har komplex över att ha små bröst. De killar som är på vår skola pratar bara om hur stor röv tjejen ska ha och vilka mega pattar de ska ha, känns inte bättre för att de säger så. Men skönt att höra att alla killar inte tycker lika😊 och abslout inte konstigt att du tycker mer om små bröst och röv, alla har olika åsikter med vad de gillar.
  /Tjej 15
 • Asså, det är ju inte alls konstigt! Alla tjejer har ens inte stor röv och bröst så det är bara att gå till dom! Alla tycker om olika basically
  / A
 • Inte alls, själv gillar jag inte tjejer med alldeles för stora bröst. Brösten/Röven på en tjej är inte det viktigaste😉.
  /Ung snubbe
 • Det är inte alls fel på något sätt, jag tror det är tvärtom bra för många tjejer har inte bamse bröst. Om dina kompisar tycker annorlunda behöver ni ju inte fightas om samma brud. Tycker de att det är konstigt säger de mer om sig själva än om dig. Alla är olika på massa olika sätt och där med också vad man tänder på. Tycker du det är jobbigt att dela med dig till dina kompisar om det behöver du inte göra det, men det är bra om man är ärlig. jag skulle inte tycka det var konstigt om min kompis gillade små bröst.
  // Axel
 • Nej, det är inte konstigt alls, alla föredrar olika storlekar. Jag är säker på att många tycker som du, skäms inte!
  /tjej i din smak
 • Hej, det är absolut inte konstigt det betyder bara att du inte är störd av idealet. Du är inte konstig utan alla gillar olika :)
  /lebb, 17
 • Alla tycker olika.
  /Från F till T
Till toppen av sidan