Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Varför slutade han skriva med mig?

Det har just varit höstlov och jag fick kontakt med en kille i min klass. Vi hade jätteroligt och chattade i flera timmar. Jag kände för första gången att en kille ville prata med mig. Men sen så hände nåt. Första dagen i skolan kom och vi pratade ingenting och fick inte ens ögonkontakt.

Tre dagar gick och jag försökte få kontakt med honom, men han skickade ingenting till mig. Jag vet inte vad som har hänt, om jag har gjort nått eller om han bara inte har tid att svara.

Vad tror ni det här beror på? Kan han fortfarande gilla mig eller hatar han mig? Snälla skriv vad ni tror. Och vad ska jag göra för att det ska bli bättre?

/A

 

Svar:

 • De hände mig fast jag var killen i situationen. Våga ring eller skicka några fler snapar. Han lär bli glad över det.
  /Kille 15
 • Hej. Jag tror han fortfarande gillar dig men det kan vara att han inte vågar visa det i skolan eftersom han kompisar kanske tycker det inte är "coolt". Hända samma sak för mig för några veckor sedan och då berodde det på de. Jag tror inte att du har gjort något fel alls.
  /Tjej på 13
 • Jag tror att antingen hade han bara tråkigt på höstlovet så han behövde skriva och liksom ha kontakt med någon, men de skulle också kunna vara så att han kanske skäms eller inte orkar förhållande??
  /Maja
 • Om man ville svara så skulle man svara.
  /Isabella
 • Det kan vara för att han går igenom nånting hemma eller nåt sånt, måste inte handla om dig.
  /J
 • Tjenare A! Jag tror det kan vara så att han såg dig och blev nervös för att du kanske är så JÄKLA snygg!!! Om du bara skriver till honom och berättar vad du känner och varför han igga dig, så förklarar han kanske😜 (oroa dig inte, killar kan vara lite knäppa ibland) YOU GO GIRL/BOY
  /Yumi cute
 • Der som är mest troligt är att det inte har något med dig att göra ~ att något händer där hemma eller så är han nervös eller något annat. Han kanske inte gillar dig så mycket på ett romantiskt sätt och vet inte riktigt hur han ska säga det. Men sen, i ”värsta” fall insåg han att han inte är så intresserad av dig ~ då har inte du gjort något fel. Om han bara inte är så intresserad så är det en grej som troligen är utom er kontroll.
  //Samuel :)
 • Jag känner samma sak, så.. försök ringa han eller gå fram och prata med han i skolan. Spelar ingen roll om han är med sina kompisar då utan gå bara fram och säg typ "varför svarar du inte längre?" Hoppas det hjälper. All lycka till!
  /Tjej
 • Det kan finnas två anledningar:
  1 . Att han inte va seriös med dig och skriver med andra samtidigt
  2. Att han vet att du klarar dig bättre utan och att du är för bra för han.
  Men vilken anledning det än är så kommer du komma vidare du kommer tänka på honom och sakna han men det är bara att hitta så många du vill skriva med.
  /Alias
 • Hej, det kan bero på olika anledningar. Han kanske gillar dig och så vågar han inte visa det för att hans kompisar också gillar dig eller för att han inte vet hur han ska ta det.
  /Människa
 • Jag tror de handlar om att killlen är blyg. Vissa, eller ja väldigt många, killar vågar säga och göra mer saker bakom skärmen en i real life. Så bara avvakta och ser om han fortsätter skiva eller om han bara skrev för en engångsgrej
  /tuvis
 • Gurrrllll or dude jag tror att han playar dig bah fö att komma över nån annan eller så blev han inte intresserad längre. Det har hänt mig många ggr och jag blir som van, fattar att det absolut inte beror på mig :)
  /H

Mer på UMO

Svara varandraNär jag skickat en bild tar de bort mig från snapchat

När folk säger skicka bild på dig jag vet vad som kommer hända. Om cirka 3 sekunder man tar bort mig. Nån som känner igen sig? Vad ska jag göra?

Till toppen av sidan