Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Vad ska jag ge min kille på alla hjärtans dag?

Alla hjärtans dag närmar sig och jag vet inte vad jag ska köpa för present till min pojkvän. Jag är 15 år och har inte råd med dyra presenter, vet någon vad man kan ge killen för present/presenter under ca 150-200kr??!!
/15

 

Skriv ditt svar

Svar:

 • Som många säger, tror för många så är det tanken som räknas. Personligen ogillar jag att få saker, känns som onödigt att samla på sig en massa prylar. Om du vet att han gillar något speciellt, typ choklad eller något sådant, skulle du kunna köpa det, eller presentkort eller fika. Annars finns ju klichén med blommor, vilket jag faktiskt tycker är ganska trevligt att få, det visar att man tänkt på dem och det är väl kanske det viktigaste
  /24
 • Man behöver inte köpa något, förra året på alla hjärtans dag blev jag bjuden på kondis av en tjejkompis och det var mycket roligare än att få en ros eller present. Jag kände mig mer uppskattad av att få fika och umgås med henne än att få en sak.
  /Peter 15
 • Tjena, jag skulle säga att jag hade nog bara blivit glad om det var något, typ vad som helst, tanken är mycket. Har man inte råd eller har inte pengarna men visar att man ger någon ändå så slår det alla andra presenter.

  Jag skulle kanske ha köpt något ni hade kunnat ha nytta av med varandra. Kanske att ni gör något ihop eller att du bjuder han på bio eller fik. Eller bara något litet, typ en filmkväll hemma och du köper tillbehören? Eller om det skulle vara något som du vet han kan gillar, något personligt för honom det kan också funka. Hoppas detta hjälper! :)
  /Kille 21
 • Baka nåt och ge han!
  /A
 • Bjud ut honom på mcdonalds och ha sex efter :)
  /Frida
 • Jag tycker att du kan ge han choklad.
  /En tjej
 • Du kan till exempel ge en chokladask med form av hjärtan.
  /Saga
 • Gå på bio med han! ♥️
  / Tjej

Svara varandraMin kille har tjejkläder - vad betyder det?

Jag tror han har någon annan men han säger att det är hans och att han har på sig det ibland. Kan jag lita på honom?

Svara varandraVad ska jag ge min kille på alla hjärtans dag?

Jag är 15 år och har inte råd med dyra presenter, vet någon vad man kan ge killen för under ca 150-200kr??!!

Svara varandraHjälp! Jag tjuvkollade killens mobil och mår dåligt av vad jag såg

Kvinnorna han kollar på är av annan etnicitet, kroppsbyggnad och olika karaktärsdrag.

Svara varandraHur får jag som gaykille pojkvän?

Hur ska jag göra för att få pojkvän? Jag är en snart 17-årig gay-kille.

Svara varandraHur länge ska man dejta innan man blir ihop?

Jag har dejtat en jättefin tjej nu i en månad, men hon tycker att det är för kort tid att bli ihop på.

Svara varandraHur är det att gå i samma klass och vara ihop?

Jag undrar om ni vill dela med er om hur det kan vara att ha en kärleksrelation när man går i samma klass och därmed träffas varje dag. Vad kan det finnas för fördelar/nackdelar? Något att tänka på?

Svara varandraRädd att min tjej ska lämna mig

Tanken att hon kanske skriver med nån annan eller ifall hon funderar på o lämna mig äter upp mig inifrån och ut, vill verkligen få bort detta så kom mer än gärna med tips.

Svara varandraJag vill hänga med kompisar utan flickvännen, men får skuldkänslor

Jag har alltid varit en sån simp och jag vågar aldrig säga emot eller vara elak, mina kompisar säger att jag är för snäll mot allt och alla och de kommer bita mig i ryggen senare.

Svara varandraHjälp mig skriva klart kärlekslåten!

Jag är kär i en kille som är den snyggaste jag vet och jag håller på skriva en låt åt han på engelska. Har nån några idéer?

Svara varandraVarför slutade han skriva med mig?

Tre dagar gick och jag försökte få kontakt med honom, men han skickade ingenting till mig. Jag vet inte vad som har hänt, om jag har gjort nått eller om han bara inte har tid att svara.

Till toppen av sidan