Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Vad ska jag ge min kille på alla hjärtans dag?

Alla hjärtans dag närmar sig och jag vet inte vad jag ska köpa för present till min pojkvän. Jag är 15 år och har inte råd med dyra presenter, vet någon vad man kan ge killen för present/presenter under ca 150-200kr??!!
/15

 

Svar:

 • Du kan ge han blommor eller en ring, kanske choklad om han tycker om det, köp hans favoritgodis.
  /Anonym
 • en hoodie som du har pussat på
  /maja
 • Choklad eller godis fungerar ju oftast, men en upplevelse kan kanske vara roligare. Middag på restaurang, fika på ett café eller göra något som han tycker om. Han kanske gillar fotboll, så ni kan gå på en fotbollsmatch. Eller gillar han djur? Kan ni besöka en bondgård? Låter kanske töntigt men huvudsaken är väl ändå att ni är tillsammans? Eller?
  /Anonym tjej ;)
 • Som många säger, tror för många så är det tanken som räknas. Personligen ogillar jag att få saker, känns som onödigt att samla på sig en massa prylar. Om du vet att han gillar något speciellt, typ choklad eller något sådant, skulle du kunna köpa det, eller presentkort eller fika. Annars finns ju klichén med blommor, vilket jag faktiskt tycker är ganska trevligt att få, det visar att man tänkt på dem och det är väl kanske det viktigaste
  /24
 • Man behöver inte köpa något, förra året på alla hjärtans dag blev jag bjuden på kondis av en tjejkompis och det var mycket roligare än att få en ros eller present. Jag kände mig mer uppskattad av att få fika och umgås med henne än att få en sak.
  /Peter 15
 • Tjena, jag skulle säga att jag hade nog bara blivit glad om det var något, typ vad som helst, tanken är mycket. Har man inte råd eller har inte pengarna men visar att man ger någon ändå så slår det alla andra presenter.

  Jag skulle kanske ha köpt något ni hade kunnat ha nytta av med varandra. Kanske att ni gör något ihop eller att du bjuder han på bio eller fik. Eller bara något litet, typ en filmkväll hemma och du köper tillbehören? Eller om det skulle vara något som du vet han kan gillar, något personligt för honom det kan också funka. Hoppas detta hjälper! :)
  /Kille 21
 • Baka nåt och ge han!
  /A
 • Bjud ut honom på mcdonalds och ha sex efter :)
  /Frida
 • Jag tycker att du kan ge han choklad.
  /En tjej
 • Du kan till exempel ge en chokladask med form av hjärtan.
  /Saga
 • Gå på bio med han! ♥️
  / Tjej
 • Ge honom en lego-ros!!!!!
  /nattis romantikern
 • En burk hårgelé
  /Ananas
 • Överraska honom och gör nåt kul tillsammans sen. Som att äta nånstans, alternativt lagar du mat själv och ni käkar hemma (då kan du duka fint och pynta huset också!) sen kan ni bara ha en mysig kväll och kolla på någon film. Men om det ska vara en riktig present så skulle jag säga att man blir alltid glad av en gullig nalle, matchande armband, blommor eller nåt.
  /Ascool kille, 15 år
 • Tänk efter: Är det något han länge har velat ha/pratat om/behövt? Det är såna saker som man blir så himla glad för. En annan väldigt bra present är något personligt som du skapar själv.
  /Tjej
 • Ett litet kort med någon fin text och en liten nalle funkar alltid, kan även vara något du vet han är intresserad av.
  /<3
 • Finns massa gulliga DIY saker som du kan göra, sök på tiktok/youtube!
  /tjejen
 • Choklad, typ marabouhjärtan och ett kort med kärlekshälsning kanske.
  /Tjej 16
 • Alla hjärtans dag-strumpor, godis, kort där det står t.e.x Jag älskar dig, glad alla hjärtans dag. Det hade jag som förslag.
  /Privatperson
 • Om han tycker om spel ge honom ett presentkort på tex steam, ps4/ps5 eller xbox för typ 100kr, behöver inte vara mycket för att han kommer tänka på dig när han använder det. Med kläder vet jag inte.

  Annars kan du spendera tid med honom genom dagen och säga att det är presenten om inte det är för smörigt eller ge honom något han kommer använda dagligen så han tänker på dig varje gång den används.
  /15 årig honda civic
 • En mysig kväll med god mat och tända ljus.
  /Anonym

Aktuella artiklar

Frågor och svarKär i två personer - hjälp!

Är det riktiga känslor jag känner för min kompis och är det värt att äventyra mitt förhållande med min pojkvän?

Svara varandraHur gör jag slut utan att det blir stelt?

Jag inte är kär i henne längre men vi är med i samma vängrupp och vill inte att det ska bli stelt.

Svara varandraJag var otrogen, kan min kille få reda på det?

Killen jag var otrogen med har ingen kontakt med mig eller min kille. Hur ska jag göra och tänka?

Svara varandraHur ska man bete sig när någon kommer ut?

I sommar ska jag träffa en gammal vän (inte träffats på ett år) som flyttade och förändrade hela sitt liv. Jag har lätt för att acceptera alla för den man är, och den vännen är troligtvis gay.

Svara varandraSka jag berätta om tidigare sex och relationer?

Hjälp jag vet inte vad jag ska göra! Jag hade varit singel ett bra tag och blev då kk med en killkompis. Nu har jag träffat en annan kille och håller kanske på att bli kär. Borde jag berätta för honom om att jag har legat med min killkompis?

Svara varandraHur berättar jag för föräldrarna om killen från snapchat?

Jag har blivit ihop med en kille på snapchat som verkligen gillar mig och jag gillar honom och vi ska träffas första gången i sommar. Har ni tips på hur man kan berätta för sina föräldrar om det?

Svara varandraMin kille har aldrig tid för mig!

Jag tycker verkligen om honom, men vi har knappt någon kontakt förutom när vi väl ses. Vad ska jag göra?

Svara varandraVad tycker ni om att vara ihop online?

Jag är tillsammans med en tjej online. Men ibland känns det liksom som om det kanske skulle vara bättre att inte ha en onlinerelation.

ArtikelAtt skilja sig

Du har alltid rätt att skilja dig om du vill. Även om den du är gift med inte vill skiljas.

Svara varandraHur stöttar jag min tjej som självskadar?

Bryr mig väldigt mycket om henne och hatar tanken att hon skadar sig själv. Vill inte göra situationen värre på något sätt.

Till toppen av sidan