Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Kär i två personer - hjälp!

Jag är en tjej på 17 år som har en pojkvän sedan 2 år tillbaka. Sedan jag började gymnasiet har jag hängt extra mycket med en annan kille som kom att bli min bästa vän, han har även sagt det.

Först upplevde jag honom väldigt oattraktiv men älskade att vara i hans sällskap. Ju mer jag spenderade tid med honom desto mer tyckte jag om det. Jag tror att jag håller på att bli kär i honom!! Men jag har ju redan en kille (det är osäkert mellan oss men jag är rädd för att göra slut).

Jag är fortfarande osäker om jag är fysiskt attraherad till min kompis, han ser ok ut men hans kropp är perfa och älskar ÄLSKAR hans sällskap!! Vad ska jag göra? Är det riktiga känslor jag känner för min kompis och är det värt att äventyra mitt förhållande med min pojkvän?

/Tjej 17 år kär i två personer!!

Skriv ditt svar

Svar:

 • Det är helt okej att vara kär men du kan bara vara ihop med en så känn med tiden så kommer allt bli bra
  /alias
 • om du fick välja att byta ut din pojkvän mot honom, hade du då gjort det? Nu är de kanske inte säkert att han vill bli mer än vänner med dig och är rädd att sabba vänskapen. Jag var en tjej men är också väldigt attraherad till en tjej i min parallellklass. Vi har varit med varandra på några fester och det slutar alltid med att vi går ifrån festen o bara pratar i ett hörn och vi har kramats några gånger men vet inte om ja är redo att göra slut med min tjej
  /Ja sitter i samma situation
 • Tänk över dina val!
  /tjej
 • Välj en kompis de räcker med en.
  /Ida
Till toppen av sidan