Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Känslor för min bff, rädd att förlora honom!

Hej!
Jag är tjej 13 år och jag tror jag är kär i min bästa vän, vi kan kalla honom C. Så jag och C har känt varandra i typ 1,5 månader och jag tror jag har känslor för honom.

Jag är rädd att göra något eftersom jag för lite mer en ett år sedan blev ihop med min dåvarande bff, tjej 13 (jag e pansexuell), och när det slutade blev jag förkrossad. Hon ignorerade mig i typ 1 månad innan jag ljög och sa att jag var över henne. Vi är fortfarande vänner men inte bffs. Så om någon har tips snälla hjälp!
/Vargen♡

 

Svar:

 • Bara berätta! Snälla, det blir bara jobbigt att gå runt utan att få ut det. Jag blev kär i min bfffff också precis innan jag skulle ut och segla i ett år och kanske aldrig se henne igen. Jag skrev ett brev till henne och la det i hennes väska sista gången jag såg henne. Hon sa bara tack när hon hade läst det och vi är fortfarande vänner. Förut har jag alltid crushat på pojkar (men jag förstår nu att jag är bisexual) och då sa jag det aldrig till dom. Jag känner mig fortfarande förkrossad för att jag aldrig berättade. Hoppas att det här hjälper.
  /Moaaaa
 • Bli aldrig tillsammans med din bästavän om du inte är 100% säker på att ni kommer hålla, för det som kan hända är att du förlorar både han som vän och han allmänt.
  /H
 • Hej. Jag har varit i samma situation. Till slut så berättade jag för honom och (jag vet att det kanske inte är så i ditt fall men) han gillade mig också. Eftersom vi inte ville förlora våran vänskap så blev vi inte ihop. Och om han inte tycker om dig och det blir stelt så försök gå vidare man hittar andra även om det är svårt <3
  /Tjej 13
 • Jag förstår att du är orolig över vad som kan hända om det tar slut , men tänk va kul det skulle va ifall det inte tog slut. Du kan ju i allafall berätta för honnom utan att det behöver hända något så att du slipper gå runt och bära på det.
  /Felicia
 • hej! Va bara dig själv och säg hur du känner så kommer det bli bra jag lovar. Ärligheten kommer först.
  /en människa

Mer på UMO

Att vara ihop

Innehåll om att vara ihop.

Frågor & svar

Hur träffar jag någon att bli ihop med?

Jag är en 25-årig evig singel.

Artikel

Olycklig kärlek

Ibland är det jobbigt att vara kär. Det brukar bli bättre efter ett tag, även om det inte känns så.

Till toppen av sidan