Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Hur listar jag ut hennes läggning?

Hej hej alla!

Är en tjej som precis börjat nian, och är lite kluven över en sak... jag tror nämligen att jag gillar en av mina kompisars kusin! (Jag är lesbisk) Hon går i vår parallell-klass och vi brukar käka lunch tillsammans. Hon är så snygg och trevlig, men bruh, jag vet inte ens om hon är straight eller inte!

Nu är det så att jag har blivit avvisad flera gånger av andra och ser inte direkt fram emot att bli det igen, men det är ändå nian, och sista året på den skolan. Ska jag ta chansen och testa? Hur listar jag ut hennes sexuella läggning? Tacksam för svar!
/E

 

Svar:

 • Hmm, du kan ju alltid fråga din kompis, hen kanske vet? Om det nu är så att du inte har något emot att din vän får reda på att du gillar hens kusin :) Ett annat tips är att fråga henne själv. Eller kanske säga att du själv är det till henne och se hennes reaktion. Eller kanske starta en konversation om hbtq-personers rättigheter och se vad hon säger om det. Eller bara fråga om hon lyssnar på girl in red.. ! Oavsett hur du gör önskar jag dig lycka till. <3
  /ei
 • Jag tycker att du bara borde berätta för henne som det är, om hon gillar dig är det toppen annars lite sämre men men. Bara för att hon har en viss sexuel läggning betyder det inte att hon är kär i dig. Så jag tycker att du inte ska lägga energi på att ta reda på det, och om du ändå vill göra det så HUR??
  /Den kloka 13-åringen😎😘
 • Du kanske kan snacka massa om pride och liksom queer saker och om du är bekväm nog kan du ju säga att du är lesbisk, sen kan du ju fråga vilken läggning hon har :)
  /Queer 14 åring
 • Du kan bara fråga en genuin fråga t ex ”vad är din sexuella läggning?” eller typ ”är du straight?” eller så berättar du hur du känner och ser vart det leder.
  /🐝🏳️‍🌈
 • Berätta som det är.
  /Peter 14
 • Eftersom att det är sista året så borde du ta risken. Om det skiter sig så kommer du aldrig se henne mer :) Du kan börja prata genuint om pride eller berätta vilken läggning du har. Du kan även fråga personens vänner vad dom vet.
  Hoppas allt löser sig!
 • Det lättaste är nog att bara fråga om det är nån hon tycker om i skolan? Behöver inte vara en jätteseriös fråga men det kanske ger nån hint iaf.
  /L
 • Testa att köra sanning eller konka med henne och om hon väljer sanning så kan du fråga vad hennes sexualitet är :D
  /JulianIsGae
 • Fråga
  /AlexAnder15
 • Det kan hjälpa att fråga någon annan som är kompis med hen, eller så kan du fråga typ om hon har varit ihop me nån eller sånt!
  /Ender 14

Mer på UMO

Artikel

Hur kom du ut?

Hur berättar man om sin sexuella läggning eller könsidentitet? Eller kan man komma ut på andra sätt? Ge dina tips eller ta del av andras berättelser.

Artikel

Är hen intresserad?

Hur vet man om någon är intresserad av en? Och vad gör man då? Läs vad andra har svarat.

Artikel

Att vara kär

Att vara kär kan vara en härlig känsla. En del personer har varit kära många gånger, andra har aldrig varit kära.

Till toppen av sidan