Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Jag älskar min flickvän, men fantiserar om hennes syster, hjälp!

Hej! Jag har en flickvän som jag har varit tillsammans med i över ett halvår och jag älskar henne. Jag har dock ett grovt problem, jag fantiserar HELA TIDEN om att ligga med hennes tvillingsyster som är exakt lika gammal.

Jag kan verkligen inte släppa tanken om henne och jag måste erkänna att jag runkar till bilder och tankar om henne ganska ofta. När vi har sex brukar jag också tänka att jag har sex med hennes syster och inte henne. Jag vet inte vad jag ska göra, jag vill bara vara otrogen med hennes syster. Vad har ni för tips? 

/Pinsamma tankar

 

Skriv ditt svar

Svar:

 • Hej, jag har själv en tvillingsyster och jag hade nog velat få reda på att du kände så, oavsett hur ont det hade gjort. Du skriver att du älskar henne, men varför fantiserar du om hennes syster då, det är kanske något som inte riktigt stämmer då? Hoppas att det går bra i fortsättningen.
  //Tjej 13
 • Jag tror att du, hur jobbigt det än känns kanske måste göra slut med din flickvän. Det verkar helt enkelt som att du har mer känslor för hennes syster än för henne. Var absolut inte otrogen med hennes syster! Din flickvän kommer troligtvis att få reda på det på ett eller annat sätt och det kommer förutom att vara slutet på er relation även förstöra hennes relation med systern.
  //Tjej
 • Alltså förlåt men om du fantiserar om hennes syster så älskar du inte henne. Du kanske är kär i tanken av henne men inte själva personen. Mitt tips är att göra slut och inte träffa någon av dem. Det är bara elakt att vara otrogen och hon kommer få problem med att lita på någon resten av hennes liv+att det kan förstöra hennes relation till sin syster och möjligtvis föräldrarna.
  /Brutalt ärlig
 • Är du kär i systern? Oavsett om du är det eller ej så verkar du ju vilja ha hennes syster och inte henne. Du verkar också skämmas över det. Men om hennes syster känner likadant behöver du inte vara otrogen mot henne ändå, för då kan du ju göra slut. Du borde egentligen berätta för din flickvän om detta oavsett. Ni båda kommer lida om det fortsätter så här. Du vill inte ha henne utan hennes syrra. Jag skulle göra slut om jag var du och förklara läget för henne för så här kan du inte ha det. Hoppas detta hjälper.
  /Lycka till
 • Så var det för mig också, att jag tänkte på min killes storebror när vi hade sex och onanerade till bilder på honom. Jag fick tips av en kompis att ha sex med min killes storebror för att komma över honom och efter att jag haft sex med honom en gång så har jag inte tänkt på honom lite mycket längre så det funkade bra för mig. Det tycker jag absolut att du ska prova, om din tjejs syster vill ha sex med dig asså.
  /13-årig tjej
 • Byt flickvän.
  /julian
 • Man kan både älska sin partner och fantisera om andra, men frågan är den ifall du kanske känner dig attraherad till hennes tvillingsyrra pga något som hon har som din tjej inte har/gör. Jag tycker också att det är bäst att vara ärlig med omtanke för personen du berättar det för och säg att du älskar henne och att detta är något du stör dig på/inte tycker om. Dock, ifall du ska berätta så skulle jag säga att det ibland kan hjälpa att tänka igenom det lite grann bara på förhand (försök att inte övertänka det bara). Men om du inte har några problem med att vara ärlig och att du kan förklara det rätt simpelt så är det bara att köra.
  //02:a
 • det är väldigt själviskt att vara otrogen med hennes syster för det kommer förstöra deras relation. du borde bara göra slut
  /ärlig
 • Mitt råd till dig är att bara vara ärlig, det kommer säkert bli bra till slut.
  /gurkorna
 • Hej! Jag förstår det är jobbigt men du måste försöka att inte tänka på hennes syster för att det kan bli jobbigt. Det är taskigt mot din tjej och det kan leda till att hon gör slut. Hoppas det löser sig!
  ///Anonym
 • Hej!! 👋 Personligen tycker jag att du ska berätta det, inte för din tjejs syster utan till din tjej. Om jag hade en kille och han drömde om min syster hade jag kanske blivit ledsen och arg först, men jag hade förstått.
  /Tjej
 • Fantisera om henne då.
  /Tjockskalle2
 • du borde berätta det för henne, jag är tjej så jag vet hur det känns och tro mig det är bättre om du berättar.
  /anonym

Mer på UMO

Svara varandraVad sexfantiserar ni om?

Och alltså, vad tycker ni räknas som en sexfantasi egentligen? Tycker ni det är en sexfantasi att fantisera om att bli berörd på ett sexuellt sätt av personen man är kär i?

Att vara ihop

Här hittar du innehåll om att vara ihop.

Fråga UMOÄr jag bi om jag tänder på tjejer fast jag älskar min kille?

Jag har varit tillsammans med min kille i två år. Han är underbar och snäll, men jag har den senaste tiden börjat drömma om att ha sex med tjejer och nu funderar jag på om jag är bisexuell.

Till toppen av sidan