Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Jag vill ibland vara med andra, ska jag göra slut?

Jag har träffat en tjej nu i ungefär 9 månader. Jag tycker om henne väldigt mycket men jag är inte kär i henne. Jag tycker att andra tjejer också är attraherande och vill ibland vara med andra. Men samtidigt vill jag inte lämna tjejen jag träffar … Vad ska jag göra?

/Tjej på 16 år.

Svar:

 • Kom på ett riktigt bra sätt att göra slut på. Men gör det tydligt att det enda du vill ändra med er relation är pussar och status. Sen e det nog inte så smidigt att berätta att du tänker på andra. Å sen e väl det sista att du inte skämmer ut henne. Liksom, du behöver inte gå runt å säga att ni gjort slut till alla.
  /Kitty
 • Om din tjej inte låtar dig att va med andra så gör slut eller prata om saken.
  /Kungen
 • Jag har känt likadant. Det kan vara jobbigt att göra slut för man gillar ju personen, även om man inte är kär. Jag velade länge och var sen otrogen, det tog slut på ett onödigt och dumt sätt. Men jag tror du kommer att göra slut tillslut. Kanske bättre att göra det innan du är med någon annan. Men att täka på andra är ju inget hon behöver få veta, det sårar nog bara i onödan.
  /jag
 • Mest rättvist mot henne (och dig) skulle enligt mig vara att göra slut. Jag tror att eran relation skulle frodas mer i det platoniska.
  /Tjej 20 år
 • Det är sällan kul att såra nån man vet gillar en och det är en jobbig omställning att gå från att va med någon till singel men om du känner att du inte är kär så ska du ju va sann mot dig själv och henne ifall du inte vill vänta och se hur känslorna utvecklas men 9 månader är ganska lång tid så du verkar redan ha prövat att känna efter.
  /Selma
 • Har du någonsin tänkt om du kunde varit polyamorös?
  /Kille, 16
 • Om du inte kär i henne, varför vill du inte göra slut då? Känns som att du är rädd för att bli ensam. Då skulle jag nog ändå rekommendra att göra slut. Hitta någon du blir kär i istället. Det kanske du göra om du träffar andra? :) Kram!
  /Sofia
 • Ja pumpa dumpa bara😎
  /🤟🏿😎

Mer på UMO

Artikel

Att göra slut

Du kan vilja göra slut av flera anledningar. Försök att göra slut på ett schysst sätt om du kan.

Artikel

Hur gör man slut på ett schyst sätt?

Det kan vara jobbigt att göra slut. Tipsa andra om hur man gör det på ett schyst sätt!

Att vara ihop

Innehåll om att vara ihop.

Till toppen av sidan