Panik - lämna sidan!

Jag vill bli ihop med henne - vad ska jag säga?

Hur frågar man chans på en tjej på ett snyggt sätt? Då tänker jag inte över sms eller så. Och hur ska man fråga ut henne? Jag är 14 kille om det hjälper. Personen i fråga är jag ganska bra vän med.

Vi har sovit över ett antal gånger fast i gruppsammanhang och hennes största fritidsintressen är piano och hästar. Själv kan man också ett och annat om musik om det hjälper.

/kille 14

Svar:

 • Jag skulle försöka att säga det nästa gång jag ser hen. Jag skulle bara säga "Vill du vara i hop med mig?"🥰. Om hen säger nej är det så men om du är kompis med hen så kan det ju bli lite stelt i någon vecka men det löser sig jag lovar har varit med om det själv.😊
  /En tjej som vet😊
 • fråga henne om hon gillar någon och sen kan du försöka prata med henne mer och du får säga att du gillar henne
  /Thea 13
 • Skriv på snap eller säg till henne irl typ ”jag har känslor för dig” ”vill du bli ihop?” ”dina ögon är fina”.
  /Tjej,
 • Säg till den att du gillar. Säg vad du känner, gå och ta en fika och säg det du känner.
 • Du kan skriva en lapp till henne och lägga den i hennes bänk i skolan, på lappen kan du skriva t.e.x "Jag gillar dig" eller "Vill du bli ihop med mig?" och så ditt namn längst ner i hörnet.
  /En som också är kär
 • Säg bara du är snygg och ge henne komplimanger.
  /f
 • Hej! Du skulle kunna fråga ” vill du vara ihop med mig”🥰eller så kan du fråga ifall hon gillar ngn✨Eller så kan du ju bara fråga ifall hon vill hänga. Lycka till❤️
  /anonym
 • Hej! Gör det lite kärleksfullt och bjud hem henne till dig och fråga sedan när det är rätt tillfälle
  /Wilma
 • ta det cool och säg att du digagr henne och sedan efter det så ser du vart det leder ingen tjej gillar om du skriver till hne på snap o bah vil du bli ihop så säg till bruden att du diggar henne sen ser du vart det leder det värsta som kan hända är att hon säger till sina kompisar att du gillar henne och sen kan ni bli bättre vänner tro mig jag pratar från egen experiens
  /E-kunnig man
 • Hej. Det finns väl inga riktiga fel sätt att fråga chans på men det finns alltid bättre sätt såklart. Jag rekommenderar inte att fråga chans om ni eller du är full för det är inte lika "romantiskt" och seriöst det är väl det enda. Får du känslan av att hon gillar dig med? Isåfall så kör bara på! Vi kan ju konstatera att ni gillar att umgås baserat på vad du skrivit. Du behöver egentligen inte fråga chans med ord , testa att kramas och se hur länge den håller och om hon kramar hårt tillbaka och hennes puls slår snabbare och typ närma dig hennes ansikte väldigt lätt och se om det leder till ögonkontakt eller en kyss , då slipper du fråga den stora frågan som kan kännas lite läskigare.
  /Expertiizeen
 • Försök visa att du är intresserad, försök träffa människan själv och berätta vad du känner
  /Hej
 • Det är olika beroende på vem tjejen är men många tjejer tycker om när man ger små tecken först och sedan frågar. Och på den första dejten. Ska du låta henne bestämma vad ni ska göra. Då blir det något som hon vill göra och det kan då blir roligare för henne. Men om du vill göra det till en överaskning gå på en konsert med hennes favorit musik. Hoppas att detta hjälper
  /...
 • Hej, Du kan säga hej och fråga om hon är singel först och sedan fråga om hon vill bli mer än vänner.
  /Kärleks experten
 • Hejhej! Jag är också 14 år. Jag skulle uppskatta om en kille gjorde något fint/gulligt! T.ex nån picknick/filmkväll eller något annat personligt du tror hon gillar. Det hade jag blivit jätteglad över. Tjejer gillar typiska romantiska saker som sker i high school filmer, om du förstår vad jag menar 🤣.
  //14 årig tjej
 • Berätta för henne hur du känner om eran relation. Va dig själv också!!!!!
  /Tjej 17
 • Jag skulle försöka att säga det nästa gång jag ser hen. Jag skulle bara säga "Vill du vara i hop med mig?"🥰. Om hen säger nej är det så men om du är kompis med hen så kan det ju bli.
  /Muri
 • Gå på konsär med hon.
  /bolibompa
 • Hej! Jag fattar att det kan kännas svårt! Jag var jättekär i en kille och visste inte hur jag skulle frågan honom om han ville bli min pojkvän. Jag gjorde så att när han var ensam så gick jag bara fram och sa det! ”Jag tror jag är kär i dig.” Han gillade mig också! Hoppas det går vägen för dig och denna tjejen! Jag hejar! :)
  /En tjej på 16 år
 • Ge henne en kram och choklad när hon har mens. Funkar alltid. Bete dig inte annorlunda när du e med dina kompisar.
  /SportigHund
 • Fråga om hennes favvo färg. Sen fråga chans.
  /En tjej som inte har ett liv
 • Var bara ärlig med henne. Berätta hur det känns när hon är närvarande. Lägg inte till för mycket, utan håll det kort. Säg till henne att du skulle vilja prata och sedan berätta. Det kommer kännas läskigt men det känns bra efteråt. Lycka till!
  /Tjej 15år med crush på sin bästa vän
 • Hm. Om du verkligen är intresserad av henne så borde du göra det som känns bäst för dig. Bjud henne på middag. Gör något ni båda gillar. Gör något spännande. Sen kan du typ hålla hennes hand och fråga hur hon känner för dig. Om hon är ärlig mot dig så kommer hon säga vad hon tycker. Det gjorde jag med tjejen jag är ihop med och det fungerade.
  /Mr D
 • Prova att imponera på henne med ett snyggt sätt, berätta saker och lär känna henne mer. Och så ta dedorant varje dag, det borde hjälpa lycka till!
  /Otavio 6A
 • Jag skulle säga att du gör det simpelt, prata med henne ansikte till ansikte och säg exakt som du känner så blir hon nog som gladast.
  /Alias
 • Fråga henne om hon vill hitta på något, hänga. Ha på dig något snyggt och fräscht. Kolla om det finns någon gnista mellan er. Om hon verkar seg och ointresserad så behåll vänskapen. Om hon är pratglad, flörtig och verkar intresserad så "go for it". Tjejer kan också vara blyga så var dig själv och se till att hon känner sig trygg. Ge henne komplimanger!
  //tjej 14
 • Börja med att träffa henne mer själv och sen får du se hur du känner sen:)
  /Smålänningen
 • Hmmm … du kan ju börja med att fråga om hen är kär i någon, och i så fall vem då. Om hen säger att hen är kär i dig så kan det vara lättare att fråga chans. Om hen säger att hen är kär i någon annan eller ingen alls för att hen inte vågar säga att hen är kär i dig, så kan du fråga på mess eller snap typ.😀
  /Tjej
 • Fråga om hon tex vill fika och säg sedan att du har känslor för henne när ni är ensamma.
  /:)
 • Berätta för henne att du gillar henne och sen fråga om hon vill bli ihop. Tex: "Du är den mest fantastiska tjej jag känner och jag gillar dig så mycket. Vill du bli min flickvän?"
  /tjej
 • Gör en fin middag eller bjud ut henne för att äta (tex picknick). Man kan visa sin kärlek på andra sätt, genom att vara noga och trevlig. Berätta annars i en privat plats och ta det lugnt.
  /yooooOOO
 • Du kan säga ” jag tycker du är fin och jag har lite känslor för dig” så kan du säga! Och om du vill bjuda ut henne kan du säga ” ska vi gå på bio”
  /I love dogs
 • Du har ju typ bästa tillfället där ju. Bor du i storstan kanske du kan fråga om hon vill hänga me till nån musikstudio på en fritidsgård, gör de på dagen, typ de, sen att ni typ fikar eller nått, å sen säger du typ att du gillar henne. Alltså, försök få en ”stel” tystnad, å sen säger du ba ”hallå… jag typ… gillar dig :)” liksom, de värsta som kan hända e att ni går hem å de blir småstelt, å de bästa att ni gör nått mer
  /16/////
 • Jag skulle personligen börja med att berätta varför du tycker om personen t.ex ”Hej, du är världens bästa kompis du gör mig alltid glad och du är jättefin” osv osv… sen skulle jag börja gå mer in på att bli ihop t.ex så här ”jag skulle kunna se dig som mer än min vän, så mycket gillar jag dig”. Sen frågar du helt enkelt ”skulle du tänka dig att bli ihop med mig?” Tre enkla steg som får alla att känna sig trygg i situationen. Hoppas de hjälper.
  /Gurkmajonäs
 • Hej 14 åriga kille! Det enda tipset jag har till dig är att vara dig själv. Ofta när man frågar chans på någon blir man ofta lite nervös och beter sig inte som man brukar göra. Du får ta det i din takt.
  /Kunnig 20 åring
 • SÄG DE TILL HENNE! gör de så du får veta om de är nåt du ska läga tid på!
  /ISAK
 • Om du vill så kan du be en av dina kompisar gå fram till henne och säga typ: "Har du märkt hur han tittar på dig? Jag är rätt så säker på att han gillar dig."
  /Tjej som skulle bli glad om detta hände
 • Bjud på restaurang eller bio! Eller så bjuder du hem henne till dig. Tänd några ljus, poppa lite popcorn, kolla på film. Om hon ser dig som vän kommer hon inte reagera så mycket. Men om hon också har känslor kommer du att märka det. Ge henne lite tecken, visa att du är intreserad men ge henne utrymne. Jag sa så här till en kille som jag gilla: "Du, jag tycker att du förtjänar att veta en sak. Jag gillar dig, men om du inte gör det så vill jag ha kvar dig som vän." vi blev inte ihop, men vi är bra kompisar. Lycka till!
  /Tjej som känner igen sig;)

Mer på UMO

Svara varandraHur flörtar man på snapchat?

Jag har under en ganska lång tid skrivit med en kille över snap. Och jag börjar bli intresserad av honom.

Svara varandraKänner press att skaffa flickvän, ska jag prioritera det?

Ingen av oss har en flickvän så det är mycket snack om vem man ska bli ihop med. Det är liksom lite av en press för att bli ihop med någon.

Till toppen av sidan