Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Jag träffade en kille på lägret, vad gör jag nu?

Hej, jag har precis varit på ett läger och då hitta jag en kille jag började gilla. Dock så var lägret bara 4 dagar och har aldrig sett honom innan. Men ändå var han den första killen jag pussade vi hade jätte kul. Men han bor en timme bort o jag vet inte vad jag ska göra? snälla ge mig tips!

/Förvirrad 15 åring

 

Svar:

 • Om ni har varandra på snap eller har varandras telefonnummer så kanske ni kan föreslå en tid och sen fråga era föräldrar om det går bra att ni träffas fastän avståndet. (Du får säkert skjuts till honom eller han till dig ). Till föräldrarna kan du ju säga som det är, att du träffade honom på lägret och vill träffa honom igen. Hoppas det hjälpte❤
  /Anonym
 • Du kan väl ringa honom, facetima och ha kul på det sättet oxå. 1 timme är inte så långt ändå.
  /16
 • Jag tycker du ska kontakta honom och fråga om ni typ kan ses. Då kan ni lära känna varandra ännu bättre. Ni bor ju inte särskilt nära varandra så ni kanske inte kan träffas så ofta, men då och då är bättre än inget. Och om ni inte vill träffas irl kan ni ju hålla kontakten via mobilen. Lycka till!
  /13-årig tjej
 • Distansen kan man deala med … ungefär samma hände mig och då fick jag tipset att om ni inte träffats på tre veckor och du fortfarande tänker på honom gillar du verkligen honom. Då tycker jag att det är värt att fortsätta!
  /Lycka till❤️
 • Be om hans telefonnummer nästa gång ni träffar på varandra i stan. Eller be någon som känner honom att ge dig hans telefonnummer. Ni kan höras via telefon för tillfället om distansen känns långt för dig. Det kan vara bra start i lära känna honom mer.

  Tänk på att en timme är inte långt, särskilt inte om det är för någon som verkligen tycker om. Om man verkligen gillar någon så är det värt att ta distansen även om distansen verkar lång. Jag kände någon som har distansrelation med någon i ett annan land. Om dem kan få det att funka, så kan ni säkert få det funka. Lycka till och hoppas det går bra för er!
  /Anonym
 • Stanna upp och tänk innan du tar ett beslut
  /Kille 13 år
 • Om du har hans email eller telefonnummer så skriv eller ring..du har inget att förlora.
  /Peter 14

Mer på UMO

Svara varandra

Hur flörtar man på snapchat?

Jag har under en ganska lång tid skrivit med en kille över snap. Och jag börjar bli intresserad av honom.

Svara varandra

Han vill bara ha sex, jag vill vara ihop, hjälp!

Många i min närhet tycker vi har ett KK förhållande, vilket jag ej vill. Han gör saker som får mig att stanna kvar, men samtidigt misstänka att det är KK.

Svara varandra

Hur kommer man över någon?

Det har gått flera månader sen det tog slut med mitt ex. Och jag kommer aldrig över han. Försöker aktivera mig med saker jag tycker om, umgås med vänner osv, men inget hjälper. Vad ska jag göra?

Till toppen av sidan