Panik - lämna sidan!

Hur ska jag berätta om att jag har sett på porr?

Hej! Jag har sett på porr ett par gånger och jag undrar hur jag ska berätta det för min framtida partner. Jag känner en viss oro vad personen ska tycka om det och jag undrar om vad ni har för tips?

Jag berättade att jag hade sett det för en person och då sa personen att jag inte ska känna skam, men känner mig ändå osäker på vad min framtida partner kommer tycka om mig. Jag vet att porr inte funkar i verkligheten så jag vet att det är fejk. Några tips? 😁👍 
/Den snälla snubben

 

Svar:

 • Bara vara ärlig brorsan
  /Brorsan för orten
 • Var ärlig❤
  /tjej
 • om du inte känner att porren har någon impact på ditt liv (t.ex du vet ju att porren inte är som verkligheten) så behöver du inte skämmas!! nästan alla har titta på porr någon gång, och i min åsikt är inte det något du behöver nämna till framtida partners om det inte är relevant.
  /K
 • Du behöver inte berätta om det om du inte vill, men om det känns jobbigt eller så så prata med personen och säg sanningen, det är inte konstigt eller något att skämmas för!
  /Ngn
 • Alla grabbar kollar porr. Man gör ju det för att bli kåt och inte för att man är kär i typ Lana rhoades. Så egentligen behöver du inte berätta. Skaru göra det är det bara och säga som det är att du kollar för att bli kåt och inte för att du är kär i personen du ser på.
  /Kille 15
 • Snittåldern för killar att söka upp porr är typ 10 och för tjejer lite senare. Det är fullt normalt, och nästan 100% av alla över 15 har någon gång sett porr, verkligen inte konstigt och inget du behöver känna ett tvång till att berätta för någon. Det är väldigt sannolikt att din framtida partner också har sett porr, även om den inte berättat det
  /…

Mer på UMO

Porr

Här hittar du innehåll om porr.

UMO-poddenPorr - hur slutar jag titta?

33. "När jag slutade titta på porr blev sexet bättre och jag kunde jag få stånd igen".

ArtikelFunkar sex som i porren?

Det är lätt att tro att sex ska vara som i porren, särskilt om du ser porr innan du har sex med någon första gången. Men porr är inte till för att visa hur sex går till. Den är gjord för att vara upphetsande för den som tittar och för att de som tillverkar porren ska tjäna pengar.

Till toppen av sidan