Vad gör jag nu när vi är ihop?

Hej! Jag och en tjej gillar varandra och vi har sagt att vi kanske är ihop. Men vad gör jag?!! Har aldrig varit med om detta förut så vet inte vad jag gör! Men jag vill inte att de ska bli stelt mellan oss. Hjälp!!

/En kille med problem

Svar

 • Ta det lugnt lev ditt liv fast med en tjej vi tjejer gillar ju och va med vår kille sätt på 365 dagar på netflix och sen bam
  /små potatis
 • Se en film, högläs en bok för hen, spela spel, lyssna på musik, laga mat tillsammans, bjud på godis, köp presenter, gå ut i skogen tex tälta, osv.
  /Sigge
 • Att göra några aktiviteter med varandra, va med henne en del, ha det roligt och kanske det blir en kärlekssaga mellan er två.
  /Kille 15 🇸🇪🇬🇧
 • Ni kan väl försöka träffas och göra något. Jag spelade minigolf med min gamla tjej. (Vi gjorde slut men det var andra anledningar) Försök hitta på något! Lycka till 😀
  / Kille 14 år
 • Prata med tjejen! Kommunikationen är allt som behövs för att er relation ska hålla i ordentligt. Är något oklart? Prata om det! Stelheten är det minsta du behöver oroa dig över och om det nu blir stelt så får det väl vara det? Sånt går över med vinden liksom.
  /Stockholmskillen
 • Var bara dig själv liksom;) Det brukar fungera! Du kan (om du har gott om pengar) bjuda ut henne en liten sväng. Jag har en som jag är kär i och både jag och han älskar varandra som vi är! Så jag behöver inte ens anstränga mig utan kan bara va mig själv❤️
  /En Tjej Med Pojkvän❤️
 • Jag har precis skaffat en riktig pojkvän för första gången och vi hittar på saker ofta. Liksom bara åka till ett hotell i samma stad, spela spel, se på film, köra minigolf, u name it!! Ser ju min kille som min bästa vän, så hittar på ungefär samma saker som med en kompis (eller aa, lite mer kanske).
  /Tjej 18
Till toppen av sidan