Oroar mig när flickvännen är på fest

Hejsan! Jag är en kille på 15 år som har träffade en tjej för ungefär ett år sedan! Hon är världens bäst tjej och jag älskar henne extremt mycket! Jag är inte en kille som gillar att festa, men jag vet att hon gillar det ...! Jag känner mig extremt obekväm med att hon egentligen vill åka iväg på fest. Hade hon åkt själv så hade jag varit extremt nervös för vad som skulle hända på festen där och med henne!

Jag har försökt uttrycka vad jag tycker om fester och liknande och även försökt säga till henna vad fester kan leda till! Tänk er känslan att man sitter hemma och vet att ens partner är på fest men man vet inte vad som händer där och hon svarar kanske inte eller liknande ... inte alls kul! Jag vet inte riktigt vad jag ska göra! Alla tips tas emot!

/Kille 15 år

Svar

 • Skaffa en kompis som hänger med på festen, men håller koll på henne. (inte så att det blir konstigt). Ha kontakt med den kompisen hela kvällen. Eller kan du börja gå på småfester med henne, och sedan kanske du hänger med henne på de stora festerna.
  /Alva 16
 • Jag fattar totalt. Jag är också en sådan som inte gillar att gå på fester och sånt. Jag tycker inte att du behöver gå med henne om du inte vill det, men kanske skulle du kunna följa med bara en gång för att se hur det är? Ge henne en kram - ni verkar skitgulliga.
  /Hopplös romantiker
 • Följ bara med henne till festen om det går, även fast du inte gillar det. Hon gör säkert ofta saker som du tycker om fast hon egentligen inte vill. Typ skydda henne där om något händer, väldigt attraktivt.
  /sarah
 • Jag är i lite samma situation som du, men det beror mer på att jag själv är osäker. Jag tror det är viktigt att du accepterar att du inte kan eller ska kontrollera din flickvän och att hon fortfarande älskar dig även om hon är ute och kanske dricker till exempel. Jag tror framför allt att du måste lära dig att lita på din partner även om det känns nervöst eller oroligt för dig. Jag vet att det inte är roligt att vara den som är kvar hemma medan den andra är ute, men det bästa du kan göra är att acceptera det och prata med henne om hur du känner. Men i ärlighetens namn tror jag det är bäst att du låter bli att förklara vad "fester kan leda till" för henne, och lita på att hon inte kommer vara otrogen eller något annat bara för att hon är ute.
  / tjej 17
 • Försök att säga till henne hur du känner men du måste fortfarande acceptera att hon vill göra sånt som hon tycker är kul.
  / :)
 • Låt henne gå och gå med om du är osäker, det kan bli kul!! Du kan ju inte tvinga henne att vara hemma med dej. 
  /kille 15 år
Till toppen av sidan