OK att min kille kollar på tjejers bilder på Instagram?

Är det ok att ens min pojkvän kollar och likar andra tjejers bilder på instagram? Alltså modeller som lägger ut endast nakna/ halv nakna eller bikini bilder!

/D

Svar:

 • Nej absolut inte!
  / I
 • Jag tycker de beror på vad han kollar på om han kollar på nakna eller att han bara kollar sexuellt på personen och vad du tycker om du inte du tycker de är ok att han gör de så tycker jag att du ska säga de till honom lixom vara ärlig och så de var mitt svar. lycka till. 
  / Z 
 • Jag tycker att du behöver ha en dialog med din pojkvän om detta. Berätta för honom hur du känner om att han gör det, försök att få honom att se situationen ur din synvinkel och varför du känner som du känner. Hur skulle han känna om du gjorde detsamma fast med bilder på killar? Sedan kanske du även kan försöka få en bild av hans perspektiv, varför gör han det, vad betyder det för honom osv. Personligen har jag väldigt lite koll på var min kille likar och tittar på. Jag vet att han älskar mig och det är för mig det viktigaste. Vill han kolla på andra tjejers halvnakna bilder sure. Viktigt att komma ihåg, älskar han dig, så må de här tjejerna vara snygga, men du är alltid bäst.
  /19åring <3
 • Det beror helt på vad du känner. Om du är okej med det så är det okej, annars tycker jag du ska prata med honom om det och berätta att det gör dig obekväm och varför och sen kan ni försöka lösa det tillsammans
  /M
Till toppen av sidan