Panik - lämna sidan!

Jag vill bli ihop, han vill strula i hemlighet

Hej. Jag behöver hjälp. Vi är ett gäng som hänger i och utanför skolan och det är en kille i detta gänget som jag har varit kär i i snart 2 år. Jag har pratat med honom om det och han gillar också mig, men han vill inte bli ihop, Utan vi har bara nåt mittimellan där vi liksom strular men det vill han inte att nån ska få veta. Det är precis som om han skäms övar mig typ. Vad ska jag göra, jag gillar verkligen honom?!
/14 årig tjej

Svar: 

 • Detta är tuff kärlek så om du inte klarar av det läs inte. Släpp honom, det känns jobbigt men han bryr sig inte om dig så mycket. Han legit bara utnyttjar dig. Vänta inte, det kanske händer nått i framtiden och då händer det. Men vänta inte!
  /Filippa
 • Det låter som att han bara vill använda dig för sex. Du förtjänar otroligt mycket bättre än detta, och även om det är svårt tycker jag du borde ta distans från honom. Det är väldigt svårt att komma över någon om du umgås med dom ofta, och det låter verkligen som du behöver glömma den här killen.
  /Sara
 • Hej! Jag tycker det tyvärr låter som att han bara vill göra sexuella saker med dig. Det kan ju vara svårt att kanske acceptera det. Men jag tycker att om han liksom säger att han är kär i dig men inte vill bli ihop men ändå vill göra sånna där saker så borde du nog göra slut. Hoppas det löser sig på bästa sätt
  /Kille på snart 15 sommrar
 • Det känns som att han bara är kåt och inte riktigt bryr sig om ett bra förhållande. Om jag hade varit i din position hade jag försökt att distansera/inte försöka bli ihop honom tills han ändrar sig eller liknande.
  /Fyller 15
 • Hej! Jag tycker tyvärr det låter som om han inte är ute efter något seriöst och bara vill använda dig för sexuella saker, då han vill ha något mittemellan och hålla dig hemlig. Om du verkligen tycker om honom så är kanske det bästa att ta lite avstånd för honom, då det kan ta tid att komma över honom. Prata också med honom och säg att ni inte är ute efter samma sak så att ni har klargjort det för varandra.
  /19 år
 • Hej! Två år låter väldigt länge om du bara är 14. Som tur är kommer nog allt att se helt annorlunda ut om ytterligare två :) Du kanske byter skola, byter ungängeskretsar eller bara något så enkelt som frisyr! Jag skulle nästan kunna lova dig att du kommer ha mängder av andra killar att tänka på då. Om han bara gör dig olycklig: tveka inte på att dumpa honom och gå vidare. Jag har oroat mig över sååååå många killar i mina dar och idag kommer jag inte ens ihåg vad de heter. Säkert Joel, men ändå.
  /Tjej 18 år
 • Du borde snacka med honom om vad du känner. Men om han skäms över dig gör slut. Du förtjänar någon som uppskattar dig och gör dig glad och självsäker och inte någon som skäms över dig eller få dig att tveka på dig själv.
  /L bibish
 • Hej! Jag känner igen mig mycket i killen du gillar. Senaste gången jag var intresserad av en kille så ville han vara ihop men jag ville hellre ha honom i hemlighet. Det berodde inte alls på att jag skämdes över honom utan på flera andra anledningar.

  1. Det var jobbigt att behöva berätta för alla. Killen du gillar kanske känner att det är jobbigt att blotta sina känslor inför alla kompisarna i gänget.

  2. Det skulle bli jobbigare om alla visste ifall det tog slut. Om det tog slut och alla visste skulle det bli som att jag inte bara gjorde slut med honom utan med alla i hela gänget. Jag önskar dig alla lycka till! <3
  /14 bast
 • Hej! Jag känner igen mig i din situation. Jag var precis där för ca 2 år sedan. Vi låg och jag trodde att han gillade mig och ville ha något mer, men sen framkom det att han inte ville ha ett förhållande men fortsätta ligga med varandra. Jag som var kär fortsatte träffa mig vilket jag ångrar idag. För jag hamnade i en situation där jag inte fick det jag ville (ett förhållande) medan han fick allt han ville (att få ligga). Det ledde bara till att jag mådde sämre och sämre och sämre tills jag fick nog. Jag gick vidare för ett par månader sedan och har aldrig mått så bra som jag har gjort sen dess. Dessutom träffade jag då min pojkvän som jag har idag. Jag skulle ge dig rådet att ställa krav. Säg att antingen så strular ni inte alls, eller så ska ni ha något mer. Om man har känslor och vill ha något mer så är det generellt sett en dålig ide att strula om den andra inte vill ha något mer. För om han inte vill ha dig helt och hållet och visa upp dig för världen så kan du helt klart få bättre.
  /Tjej, 22
 • Det känns att han utnyttjar dig sexuellt och tycker att du borde kasta honom. Det kan vara jättesvårt att släppa taget men hellre det än att vara med någon som inte vill vara tillsammans med dig. Du förtjänar otrolig mycket bättre. Hoppas du hittar en kille som älskar dig och kan vara med dig för den du är offentligt utan att skämmas💕💕
  /14 åring
 • Vänta tills han blir redo.
  /Anonym
 • Jag tycker att du ska berätta hur du känner en gång för alla. Berätta att du vill ha honom i ditt liv som din pojkvän och inte nån relation i hemlighet. Det är dags att du ger honom ett ultimatum. Du är värd så mycket bättre! Du är värd någon som håller dig i handen, kramar och pussar dig offentligt. Är det inte det du vill?

  Men då får du offra den skiten om han inte går med på att bli din pojkvän. Skit i honom om han inte vill mer än ett "hemligt strul". Stå på dig och var lite självisk. Jag tror att du kommer vinna på det i längden, så snälla gör vad som gynnar dig och bry dig inte om han den där skiten.
  /arg tjej
Till toppen av sidan