Jag vågar inte göra slut

Jag är en pojke på 14 år och vill typ göra slut med min tjej men vet inte om jag vågar. Vi har varit tilsammans i 11 månader snart men jag har tappat mina känslor. Hon är helt enkelt för mycket, hur ska jag göra? Vad ska jag göra?
/Pappapaavo

Svar: 

 • Gör det enkelt. Sätt dig ner och prata med henne, säg som det är. Hon kommer uppskatta att du är ärlig, och gör det ansikte mot ansikte, inte över sms.
  /Anonym
 • Om du messar eller bara går rakt på sak så kommer hon att bli sårad, säg det vänligt och förklara, säg att det inte är för att såra henne, utan för att dina känslor har blivit svagare. Nämn inget om att det är hennes fel!
  /////////////////////
 • Det är nog bäst att få det gjort så fort som möjligt, istället för att vänta på den "rätta stunden". Om det känns för jobbigt att göra det face to face skulle jag rekommendera att du ringer henne. Säg bara hur det är och hur du känner och var tydlig med att du inte vill vara ihop längre. Lycka till :)
  /tjej, 14, här för att hjälpa!
 • Om du inte vågar själv så kan du alltid be någon annan säga det åt dig. Eller så kan du skicka ett sms eller ringa till henne
  /Jussi
 • Det är bara att göra slut, de blir mycket bättre för båda då. De är bara taskigt att låtsas gilla någon & desto snabbare desto bättre så hon inte blir mer & mer kär då det blir jobbigare att gå vidare då. Så gå till henne & säg det på ett bra sätt! Good luck
  //Tjjjjeeeejj
 • Hej! Även om det är jobbigt så är det alltid bäst att vara ärlig. Hon kommer i längden uppskatta om du bara är ärlig mer än om du skulle gå en lång tid och låsas som ingenting, även om det kanske är jobbigt när du säger det. Se bara till att säga det på ett schysst sätt och förklara varför så hon inte behöver tänka för mycket på om hon gjort något fel eller liknande. Det viktigaste är bara att du är ärlig så kommer allt nog gå bra. Lycka till!
  /Tjej, 20
 • Du går fram till henne och säger att du vill göra slut . Det är inte svårare än så.
  /Bigbrain
 • Om du känner att du har tappat känslorna och vill göra slut så är det bättre att bara göra det. Det är bäst för båda. Annars kan du ju berätta hur du känner för henne och försöka lösa det och hitta tillbaka? Lycka till!
  /14 årig tjej
 • Hej! Jag tycker att du ska göra slut med henne. Även om det är jobbigt så är det bättre än att vara tillsammans med någon du inte har känslor för. Enligt mig är det det schystaste mot henne också. Lycka till!
  /Tjej 14
 • Jag var ihop med en kille i ett halvår och efter en stund började jag också tappa känslor för honom som du, men jag ville/vågade inte göra slut. Tiden gick och jag tyckte det var jättejobbigt att kyssa honom osv. Så jag tänkte och sedan rev jag av plåstret.

  Jag gjorde slut. Han blev ledsen men efter bara en vecka var han som vanligt. Vi var vänner och allt kändes väldigt bra. Så jag tycker att du bara borde göra slut. Det är så skönt när det är klart även om det för ont i början.
  /Tjej på 15 år
 • Säg bara att du tappat känslorna för henne.
  /Banan
 • Det är värre både för dig och henne att du inte säger något. Det tar mycket enegri för dig och det blir synd om henne då hon är med någon som inte har känslor för henne längre. Prata med henne och berätta hur du känner.
  /E
Till toppen av sidan