Jag har fått en crush på min lärare

Hej. Jag har ett lite annorlunda problem. För ca ett år sedan så bytte jag skola och fick då nya lärare. Problemet är dock att jag har fått en crush på en av mina lärare. Han är dock 24 år äldre än mig och har både tjej och barn. Jag har läst på internet och folk skriver där att det brukar gå över efter sommarlovet men det blev bara värre då eftersom att jag då saknade honom mer än någonsin. Jag tänker bara på honom varje dag och jag vet inte hur jag ska göra. Finns det någon som har eller har haft liknade problem och vad ska jag göra?
/Tjej 14år

Svar

 • Få en kändiscrush på någon så glömmer du honom
  /🌲
 • Det är svårt men du måste verkligen försöka släppa läraren. Acceptera det även om det är tufft
  / 🎂
 • Hej! Jag har varit med om liknande rätt så många gånger förut, så jag har definitivt förståelse för hur det känns. Du kanske kan prova med att rita som ett sätt att få utlopp för det här. Eller eventuellt skriva dagbok, ifall du gillar det. Man skriver ju i första hand för sin egen skull, för att bearbeta det man går igenom. Dessutom kan det vara intressant att läsa senare. Förlåt för långt svar, men hoppas hur som helst att du fick nåt ut av det i alla fall. Lycka till, jag hejar på dig! :)
  /Milla
 • Tyvärr måste du acceptera att han inte får bli ihop med dig, det är lag på sådant. Jag tycker du ska försöka göra annat i livet som du blir glad av. Träffa kompisar etc...
  /Göteborgskillen
 • Jag har varit med om liknande. Jag vill säga att du kanske ska behålla hemligheten och inte avslöja för mycket. Om du vill prata med honom, ta det försiktigt. Försöka att var elev som vanligt. Att sakna någon kan ha sin fördel. Ett tips är att försöka titta på filmer och serie som får din fantasi flyga. Eller skriva en dagboken eller vad som helst. Min råd är att var försiktigt under tid att du är elev. När du tar student så avgöra du själv hur du vill göra.
  /Tjejen
 • Du kan skaffa en pojkvän som inte är 30 år äldre än dig, t.ex 14 eller femton år gammal.
  /AC/DC Fan
Till toppen av sidan