Panik - lämna sidan!

Hur ska jag kunna lita på min kille?

Hej! Jag är 16 år och är tillsammans med en kille. Vi har varit tillsammans i snart 2 år. Jag har kollat igenom hans mobil några gånger, för min magkänsla har sagt att han döljer nåt. Varje gång hittar jag att han skriver med andra och att han har en annan snap som han ber folk att adda som jag inte visste fanns. Hur ska jag lita på att han verkligen är kär och älskar mig? Eller är han bara ”kär” i tryggheten jag ger honom.
/Thea

Svar:

 • Jag tror att det bästa att göra är att prata med honom och förklara hur du känner. Om du fortsätter kolla igenom hans telefon så finns det en stor risk att det leder till något negativt. Det är viktigt att kunna lita på varandra i ett förhållande, och därför måste man prata med varandra.
  /lycka till
 • Det viktigaste i en relation är att man är litar på varandra. Du verkar inte lite på han. Du borde ta ett snack med han och fråga vad han döljer.
  /Tjej
 • Din kille borde uppenbarligen inte lita på dig, att titta igenom någons telefon bakom ryggen på dem är riktigt illa! Det är ett grovt övertramp. Eftersom du inte litar på honom så är det bättre att göra slut. Du borde även jobba på din självkänsla (och integritet eftersom du inte har något problem att kränka en människa genom att titta igenom deras mobil- då jag antar du gjorde det utan hans vetskap).
  /Anonym Tjej
 • Du kan inte lita på han. du kan bara hoppas, lita på han så länge du vill lita på han. man kan aldrig vara helt trygg med en mäniska men det man har ihop under tiden gör allt värt det.
  /jokerspet
 • Jag tror att det bästa att göra är att prata med honom och förklara hur du känner. Om du fortsätter kolla igenom hans telefon så finns det en stor risk att det leder till något negativt. Det är viktigt att kunna lita på varandra i ett förhållande, och därför måste man prata med varandra.
  /Tjej 18
 • Relationer borde vara byggda på tillit. Så om du inte litar på honom kanske ni inte borde vara ihop. Plus att det lät lite mysko att han har en annan snap som du inte visste om.
  /Anonym
 • Jag skulle tipsa dig om att försöka prata med honom om vad du har hittat och om vad du känner. Om han faktiskt döljer något så får du fundera på varför han har gjort det. Kom dock ihåg att det aldrig är okej att kolla igenom någon annans telefon om man inte har bett om lov.
  / Lycka till
 • För att en relation ska hålla behövs kommunikation. Det är viktigt att du pratar med honom om hur du känner. Om du inte vågar det eller om han inte tar dina känslor på allvar finns det en del saker ni kan behöva jobba på i förhållandet. Om ni är menade för varandra och älskar varandra så ska du kunna erkänna att du snokat i hans mobil och han ska kunna förlåta och förstå.
  /Kärleksguiden
 • Jag tycker inte det låter bra att du går igenom hans mobil, även om du tror han döljer något. Som många sagt så är inget säkert i förhållanden och man måste kunna lite på varandra. Jag tycker det verkar som att du kanske har en osäkerhet kring dig själv och då tycker jag du ska prata med någon i terapi för att kunna bearbeta det.

  Om du inte kan lita på din partner ska du nog inte vara med den, men om du aldrig litar på någon partner måste du jobba på tillit. Som sagts tidigare, prata med honom, och om du känner att det kanske mer är något i dig så kanske du ska gå till ungdomsmottagning och se om du kan prata med någon där om det.
  M
 • Fråga honom! Du är värd så mycket bättre en honom. Förstår att det kan vara svårt att lämna någon man är kär i men i längden kommer du bara må sämre hoppas allt löser sig!!
  /Chanelle
 • Hej! Om du är osäker så prata med honom och red ut det.
  /Tjej
 • För det första, prata med din kille och förklara för honom hur du känner. Det är viktigt att ni kan prata med varandra och ha en öppen kontakt om känslor och mående. Förtroende i ett förhållande är jätteviktigt och i detta fall känns det inte som att ni har förtroende för varandra, eller iaf inte du emot honom.

  Personligen tycker jag det känns jätteskumt att han har en annan snap, skriver med andra osv. Där tror jag också det är viktigt att du pratar med honom så du får fram en anledning. Så inte du går runt och tror det värsta medans det inte är så. Om han inte ger dig ett bra svar och fortsätter skulle jag kasta honom, för du lever bara en gång och en kille ska behandla dig som en prins. Börja med att prata med honom, förklara dina känslor så han faktiskt förstår. Blir det ej bättre eller att han inte ger dig ett bra svar så skulle jag gå vidare. Du är värd det bästa <3
  /Anonym
 • Jag tror du e kär men han e inte kär.
  /Nellie
 • Ta upp det med han och gör så du kan få hans tillit.
  /Y
 • Hej jag tycker att om du verkligen inte kan lita på han ksk ni ska sluta vara ett par.
  /raya
Till toppen av sidan