Panik - lämna sidan!

Hur ska jag hantera min svartsjuka?

Jag är i ett förhållande då jag inte vill att min kille snackar och snapar med en tjej. Han har tidigare sagt att han tycker hon är snygg och rolig osv och han har gillat henne tidigare. Därför vill jag inte att de ska prata med varandra. Varje gång jag ser dem göra det går han där ifrån och döljer det. Jag slutar lita på honom och jag blir orolig. Hur ska jag komma över detta? Hur ska jag hantera situationen?

Skriv ditt svar

Svar:

 • Du ska lita på han! Kan du inte lite på han borde ni ej va ihop.
  /Kille
 • Skulle säga att det är väldigt normalt att vara svartsjuk när man befinner sig vid en sån position du är i, och när man hört sin pojkvän säga hur snygg och rolig en tjej är och som din pojkvän haft känslor för tidigare.

  Jag rekommenderar stort att du pratar med din pojkvän gällande detta, att du känner svartsjuka. Som en pojkvän borde han känna till sin partners känslor och att en nära relation med en annan tjej kan faktiskt såra sin partner. Även om det inte är något seriöst mellan honom och tjejen borde han ändå försöka göra något för att få dig att inte känna så där.
  /anonym
 • Prata om detta med han och säg att du inte litar på honom men medans måste du försöka få hans tillit, hoppas det blir bättre!!
  /Yvette
 • Hej, jag har haft oftast problem med killar. Prova o prata med han om det och om han blir arg elr ngt prova att messa med ngn du gillar, elr en bff fast kille, ksk han oks bli avis.
  /raya
 • Hmm, fundersam. Men jag tycker absolut att du ska lägga upp det på ett schysst och moget sätt för honom. En bra början är att förklara att du är en svartsjuk person och att du försöker komma över det. Sen förklara att du mår sämre av att han trycker upp saker så som att han tycker hon är snygg o rolig. Lycka till vännen.
  /L
 • jag förstår att du blir svartsjuk, inte orimligt alls. om han försöker dölja det så kanske det är något lurt på g. jag tycker att kommunikation är svaret här. du borde ta upp dina besvär med din pojkvän och prata ut med honom om det. om det går åt helvete så försökte du ändå <3
  /din bästa kompis från din trakt<3
 • Gör slut eller prata och sig vad du känner
  /En tjej 15
Till toppen av sidan