Panik - lämna sidan!

Hur kan jag som blyg skaffa tjej?

Någon annan som har det lätt för att skaffa tjej? Det har inte jag. Vad ska jag ta mig till? Är delvis ganska blygsam av mig när det handlar om att prata med tjejer. Hur ska jag göra?

/Kille 15 år

Svar:

 • Människor är annorlunda, det finns ingenting fel pä dig! Det är också hellt normalt och okej att vara nervös i början. Det är ganska vanligt att man spännar lite med tjejer så du är inte ensam här. Försok tala med tjejer om några saker som intresserar dig. Och du kan också fraga dem vad är det som intresserar dem. Lita på dig själv! Ta det lugnt och var dig själv. Du är nog.
  /anonym
 • Hej! Det är jag med, det händer att jag får sån panik att jag går till toaletterna och börjar skrika och gråta, men ett tips är att fråga om en vän kan göra det åt dig, fråga om ni skulle vilja träffas på fritiden och käka fine dining eller liknande, ha en bra dag!
  /J. Lindström
 • Känner verkligen igen mig i det du skriver. Jag har också tyckt att det var svårt och tillslut gav jag upp på att jag nånsin skulle kunna få en flickvän. Mitt i mitt deppande fick jag ny tjejkompis. Jag kunde verkligen inte se att det skulle kunna vara något annat och inte hon heller. Det gjorde att det inte blev så läskigt att prata utan bara som att prata med en vän. Efter ett par månader var vi tillsammans och är fortfarande 2,5 år senare. Mitt tips är att försöka koppla bort tänket att du ska få en flickvän och börja prata med tjejerna som om du ville bli vän med dem. Resten mest bara händer när man hittar rätt person.
  /Kille, 21
 • Hej, själv är jag en tjej på 14 år som inte heller har bästa raggningsreplikerna. Men om du känner något för någon borde du iallaf försöka prata med henne eller umgås mer med henne.
  /sitter i samma båt
 • Du kan skriva ett brev till tjejen du gillar eller fråga på snapchat om du inte vågar prata med personen.
  /Bästa tipsen
 • Skriv ett dm
  /F
 • Jag är sjukt kär i en tjej som jag som tur är har på snap. Har sagt att jag var uttråkad och ville "plåga" henne, sedan skrev jag några frågor till henne. Hon går också i min klass så om hon är borta någon dag säger jag att jag hoppas att hon mår bra. Hon har reagerat med kärlek, och även om den kanske är platonisk så känner jag mig så glad efter.
  /Kär i en ängel
 • Hej, jag vet inte. Har samma fråga fast är tjej och väldigt tillbakadragen. Hur kan jag skaffa en kille?
  /Tjej 15 år
 • Nä du pratar med en tjej, tänk inte på henne som framtida flickvän utan tänkpå henne som en av dina kill-kompisar. Skämta lite och var hjälpsam.Ge henne komplimanger som t ex "fint nagelack, den färgen passar dig" eller "snygga skor". Var hennes vän innan du blir hennes kille.
  /Random tjej
 • Asså jag har samma problem, jag är oftast alltid rädd för att jag inte ska hitta en tjej. Men ett litet tips jag har är att börja chatta med tjejen du gillar genom mobilen. Sen om du känner dig bekväm så kan du ju gå fram och prata med henne.
  /Anonym
 • Det är inte superviktigt att ha tjej. De flesta är faktiskt inte ihop med någon. Men om du ska bli ihop med någon ska det vara för att du känner att du är intresserad av henne, attraktion och att du tänker mycket på henne. Är intresserad av hennes person. Då närmar du dig henne försiktigt. Ha inte bråttom.
  /Sanne 17
 • Du kan börja med att skriva ett brev typ om ni ska mötas någonstans så kan du välja om du vill gå ditt eller inte bara få henne att se det så blir du epic.
  /Kol boy
Till toppen av sidan