Panik - lämna sidan!

Hur kan jag förbereda den perfekta dejten?

Min crush har bjudit hem mig till filmkväll hos henne. Vi går i samma klass, men vi pratar knappt i skolan. Vi chattar ofta på sociala medier istället. Jag vet inte hur jag ska förbereda mig så att det blir "den perfekta dejten". Skulle vilja hänga med henne mer i skolan men hon är väldigt blyg. Min fråga lyder: Hur förbereder jag mig inför dejten och gör det mindre stelt i skolan?
/orolig grabb

Svar

 • Ta det lugnt och ta det som de kommer. De är ingen fara! Om du inte stressar upp dig så blir det lättare tro mig :)
  /Coco
 • Mitt tips är det gamla vanliga :var dig själv! Hur bra känner du henne, ta med en present ifall du tror hon gillar det. Och kom ihåg att situationer kan bli stela eller pinsamma och det händer alla. Men vi människor har en tendens att göra dem stelare än vad de är.
  /Göteborgskillen
 • Mitt tips är att du inte ska tänka för mycket utan bara ta det som det kommer, förvänta dig inte att du måste prestera. Hon ser dig för den du är. Och kanske det mest uttjatade tipset av dem alla, ta med en kondom eller två ifall det råkar behövas. Min erfarenet är att det inte är vanligt att bruka kondomer på första dejten men ni verkar känna varandra bra och träffats mycket innan så man vet aldrig om ni hamnar i sängen!
  /Luffaren
 • Du kan vara mer med henne på fritiden och göra roliga saker ihop, då kanske det känns mer naturligt att hon är med dig i skolan också eftersom ni är så mycket på fitiden. Var snäll mot henne och ta med lite godis till kvällen
  /Hoppas jag hjälpte dig🥺/en tjej
 • Lite snutt fin så kommer hon gillar dig😇😺
  /Kärleks snackaren.com
 • Var dig själv, oavsett vad! Stressa inte upp dig och ta det som det kommer.
  /Beeeaaaa
Till toppen av sidan