Panik - lämna sidan!

Hur hanterar jag mitt ex som är förkrossad efter vårt breakup?

Hur hanterar jag mitt ex som är förkrossad efter vårt breakup?
/orolig

 • Låt han vara! Det värsta du kan göra är att ge han förhoppningar om att det kan bli ni igen! Låt han bearbeta det själv med sina kompisar och om han någon gång känner sig redo eller när han släppt dig kan ni ta upp kontakten igen ifall ni vill fortsätta vara vänner. Men jag hade låtit honom vara i fred, tiden läker alla sår men de gör inte ens ex!
  /Tjej 19 år
 • Hej "orolig"! Jag tänker att du inte ska behöva tänka på ditt ex mående överhuvudtaget efter ert breakup. Det finns en anledning att personen har blivit ett ex och jag tror bara att ni måste försöka förstå att det inte kommer vara ni längre. Om han är förkrossad, så låt honom vara det. Om du ska behöva tänka på honom kommer du själv inte må bättre, och du kommer skada honom mer om du inte låter honom va (förstår det som att ni fortfarande har kontakt i och med att du vet att han är förkrossad). Tänk på dig själv i denna situationen, allt händer av en anledning och om det är meningen att det ska vara ni kommer ni få kontakten igen i framtiden. Lycka till och ta hand om dig!
  /din heartbreak-vän
 • Skit i honom och ska skaffa en ny!
  /18 år och erfaren
 • Erbjud personen att finnas där om hen vill ringa eller skriva, men trösta inte personen för mycket för det kan kännas konstigt om den som gjort slut ska trösta, det är bättre om någon annan tar den rollen som kan relatera. Säg att du hoppas på personens bästa och att du bryr dig om den eftersom du verkar göra det.
  /Metallica
Till toppen av sidan