Hur flörtar man med ögonen?

Är det någon som vet hur man på bästa sätt flörtar med ögonen. T.ex om jag och mitt crush är i samma klassrum men långt ifrån varann? Gillar tjejer sånt och i så fall hur exakt ska man?

/enrandomkille

Svar:

 • Det är nog mest något man gör i film. Men det finns fler sätt att flörta på
  /Julgranen
 • Vet inte. Har nog aldrig tänkt på det förut. Försök att se snäll ut kanske. Tror tjejer tycker om killar som är trevliga. Killar som är dryga, skryter och låsas, det är nog bara jobbigt.
  /16 årig tjej
 • Håll ögonkontakt, det är nästan det viktigaste. Det enklaste sättet kan vara så enkelt som att hålla ögonkontakt med en person.
  /Göteborgskillen
 • Le och se glad ut. Men det är nog bättre att snacka. Blickar kan vara riktigt svårt o tolka ibland.
  /
  Anonym
 • Det kan bero på hur du vill flörta, och hur du vill att din crush ska reagera. Att söka ögonkontakten är första steget. Sedan fungerar det att le. Att hinta att du ler, t ex att bara dra lite i mungipan kan upfattas som romantiskt på ett självsäkert sätt, och att kisa lite, ev höja på ena ögonbrynet. Om du gör något av detta diskret, men ändå så att ditt crush lägger märke till det, kan det kännas som mer intimt mellan er två. Sedan är alla individer olika, glöm inte det! Lycka till
  /Cass
 • Att flörta funkar inte riktigt i verkligheten som det gör i filmer och serier men det finns flera sätt att flörta på. Att ta ögonkontakt och le är de absolut bästa sätten. Jag vet inte hur bra du känner din crush men att lära känna henne (antar att det är en hon utifrån din fråga) bättre är nog nästa steg. Nästan alla tjejer (och andra) gillar killar som är schyssta och snälla mot dem. Försök att prata med henne om vad hon ska göra i helgen och hitta gemensamma intressen och sånt. Lycka till!
  /tjej, 21 år
Till toppen av sidan