Hur är det att ha kille när man är homo?

Jag är en homo kille, och jag vill veta hur det känns att ha kille. Vad ska man göra när man är med varandra? Hur bemöter man folk som kollar konstigt om man är ute på en offentlig plats? Hur gör man?! Jag har tittat på många filmer om tonårs-relationer, både hetero- och homorelationer, men jag fattar inte. Jag behöver kärlekstips, hjälp mig!
/Philip, 14

Skriv ditt svar

Svar: 

 • Hej, jag har varit med kille i ca 1 år nu och jag förstår precis hur det kan kännas i början. Det som räddade mig var att jag älskar verkligen min kille. Det tar bort alla läskiga känslor och hjälper väldigt mycket. Det kommer alltid finnas människor som dömer men de är bara avundsjuka! Dom är avundsjuka på att du hittade kärlek. Hoppas att du hittade ditt svar.
  /En kille på 17 år
 • Alltså, jag har haft kille, men vi kunde inte träffas, utan skrev eller ringde mest. Men jag antar att om vi hade träffats innan vi gjorde slut (hade problem hemma och så, han var några år äldre) hade man väl gjort det vanliga, typ hånglat eller så som de flesta andra gör. Tänker att skillnaden är väl bara att det är två killar och inte en kille och tjej.

  Jag tänker att om folk tittar konstigt på mig så skulle jag nog känna mig ganska obekväm, men beror väl på eftersom såvida man inte håller hand eller liknande är det ju ingen som vet, men gör man det får man ju "förvänta" sig att folk stirrar, men då tänker jag att de får stirra hur mycket de vill, de kommer inte kunna ändra något på dig eller säga något som du bryr dig om.

  Många homosexuella får bemöta homofober och så, så man bygger upp en vägg och tänker att de inte har något med ditt liv att göra. Sedan bör man kanske passa sig lite att vara för öppen mot vissa personer såklart. Finns ju folk som är extremt homofobiska. Vissa personer stirrar kanske för att de blir intresserade och undrar hur det kan vara att vara homosexuell så alla stirrar ju inte för att de tycker att det är konstigt, men generellt skulle jag säga att det är fler äldre som stirrar för att de ogillar det, de flesta är tillräckligt smarta att fatta att man inte stirrar. Det påverkar ju inte dem.
  /Homosexuell 16-åring :)
 • Well, jag är en tjej och jag e bi. Att var tillsammans med samma kön är inte fel. Vi är på vårt egna sätt. Kanske inte alla uppskattar det eller tycker det e rätt. Men om du är attraherad till samma ... kön jag vill bara säga det e inget del med det. Var inte osäker, det finns alltid någon som kommer stötta dig. Ingen relation e enkel så ge inte upp om du inte hittar någon snabbt.
  /L bibish
Till toppen av sidan