Han är både kär i mig och elak

En kille i min klass verkar gilla mig. Alla min tjejkompisar tycker det och säger att de ser det på honom. Det gör mej väldigt glad för jag är också intresserad av honom. Men det som gör mej osäker är att han är helt dum i huvudet och beter sig konstigt mot mej. Han kallar mig tjock, även fast han tycker jag är sjukt sexig, vilket han har sagt till andra.

Han visar precis motsatsen till vad han känner. Jag ser på honom tydligt att han gillar mig, men hans beteende visar tvärtom. Varför är vissa killar idiotier mot den de gillar? Vill de inte istället visa att de gillar en så att man kanske blir på g?

/Anonym

Svar

 • Ja vet olyckligtvis inte varför vissa killar beter sig så, men om ja vore i samma situation skulle ja inte bli ihop med honom.
  / Kille 17 år
 • Okej, det här var en intressant fråga! Så, jag har 4 bröder och jag har en del saker jag kan dela med dig om killar. Killar bruka tycka om att ses som tuffa typer, eller a, det beror på hur killen är. Är det en busig kille så vill de umgås med dig, men samtidigt göra sitt bästa för att inte du ska förstå att de är intresserade! Gulligt va! Enligt vad du skrev här så tror jag att han är intresserad, men det kanske kan vara så att han vill ha din uppmärksamhet först innan han vågar visa just dig att han tycker om dig. Tips: vill du vara hundra på att han tycker om dig så kan du kolla på hur han är i din närhet. Om du kommer in i samma rum som honom och han blir helt bäng i huvve så kan det vara ett tecken. Står han riktad mot dig? Kolla det! När ni är tillsammans med andra människor och någon säger nå kul, skrattar han och kollar på dig? Om ni är i närheten av varandra, händer det att han kan göra samma rörelse som du gör just då, som att stå med korsade armar, eller ja. Du kan även kolla in i hans ögon, (är pupillerna stora?). Men du kan även försöka förstå honom själv, för att veta hur han tänker. " Tänk dig in i hans värld och hans liv". Testa detta: Stirra in i hans vänstra öga, sedan läppen, sedan ögat igen. Vänder han blicken är han intresserad!... Hoppas detta hjälper dig! Jag har själv varit i exakt samma situation och nu är snubben trevligare!
   /15
 • Låt honom va! Vill han ha dig får han förtjäna dig o de gör han inte!
  /Linnea
 • Jag har varit med om samma sak. Mitt i råd är att strunta i honom
  /💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗
 • Strunta i honom. Vissa killar beter sig såhär eftersom att de är omogna. Försök att hitta någon ny du gillar som också respekterar dig. Det är inte kul att vara ihop med någon om de inte kan behandla dig bra.
  /lily
 • Det är antagligen hans sätt att visa känslor, så ta ett steg, gå fram till honom och ba pussa han.
  /små potatis
 • Låter inte som en kille man borde bli involverad med. Mitt råd är att låta honom vara tills han växer upp, för han beter sig verkligen som en treåring. Ingen av mina pojk- eller flickvänner har betett sig så mot mig. Om man tycker om någon är man snäll mot människan. Du är värd någon så mycket bättre än honom. Know your worth baby. Önskar dig all lycka till!
  /tjej, 15
 • Han låter omogen så jag tycker att du borde strunta i honom. Du förtjänar bättre!
  /Anonym
 • Men herregud, ta ett snack med HONOM. "Hur kommer det sig att du har ett behov att tala om för mig att jag är tjock? På vilket sätt vill du att jag ska ta emot det och vad ger dit rätt att kommentera min kropp ?" Eller så undrar du vidare och tar all skit. Kan du se dig i en framtid med en snubbe som behandlar sig såhär ?Markera dina gränser!
  /Li
 • Hur fick du reda på det? Jag menar det här med att han sagt till andra att han tycker att du är snygg? Gick det via dina kompisar? I så fall, jag hoppas innerligt att så inte är fallet, kan de vara på din killes sida. Jag är själv kille och har aldrig haft en tjej även fastän jag är hetero. Det här fenomenet förekommer förmodligen från båda könen, jag har själv varit utsatt för alla möjliga och omöjliga taskiga kommentarer och saker som tjejer sagt till mig.

  Hade jag berättat det här för någon annan kille hade jag dock med största sannolikhet fått höra något i stil med "som kille kan du tåla sådant där!" eller liknande. Jag anser det vara diskriminerande att rättfärdiga mobbning pga kön om det är vad det handlar om. Jag vill dock varken tro att det din kille gör mot dig eller vad tjejerna gjorde mot mig skulle vara medveten mobbning, utan då är det närmre de som försöker rättfärdiga beteenderna som mobbar eftersom de håller kvar de gamla könsstrukturerna. Istället tror jag att de som är/var intresserade i oss helt enkelt inte vet hur de bör förmedla det till oss.

  I Japan vet jag att de har ett system med brevinkast i skolskåpen så elever därmed har en egen "kanal" där de får sända till varandra på det gamla viset. Då kan de vara någorlunda säkra på att ingen annan avlyssnar vad de säger till varandra. Jag tror att det är vanligt att unga lätt blir elaka mot varandra om de känner att de aldrig får en chans att helt ventilera sina tankar till den andre som de gillar utan att andra ska få höra varenda liten detalj. Istället blir det väldigt lätt att de vältalar den de gillar inför andra så den de gillar inte ska bli utefryst och därmed missuppfattas som eller känna sig som ett uppenbart mobbningsoffer.

  Men visar det motsatta gentemor den de egentligen gillar. Chattar på sociala medier är inte heller helt felfria kanaler då de också kan vara avlyssnade. Det kanske rentav är dålig kryptering i tjänsten och meddelanden blir allmänt kända i någon dataläcka. Lycka till och hoppas det löser sig!
  /Kille 22 år
 • Han tycker säkert att det är lite jobbigt att vara stenkär i någon och då blir det ofta så! Fråga honom så kanske han blir en superbra kille som förtjänar en sån fantastisk person som du. (Du verkar snäll och väldigt trevlig).
  /tjej som kan mycket om människors beteende
 • Strunta i honom och gå vidare. Jag var med om liknande när en kille som jag var intresserad av (o han va typ helt besatt av mig 😉) började putta in mig i skåp i skolan och ignorera mig. Han gjorde det på skoj men det var inte kul. Sen började han mogna men det ledde ingenstans för ja tappa intresset, men aja, strunta i honom och gå vidare för när han väl börjar visa att han vill ha dig har han redan vart grisig mot dig o då är de ingen idé!!!
  /Tjej med erfarenhet :))
 • Strunta i det! Det är inget bra beteende alls och inget du ska lägga ner tid på.
  /🥰🥰🥰
 • Tyvärr är det många killar som kan bete sig såhär, och det är absolut ingenting du ska känna att du behöver ta eller stå ut med. Om han tycker om dig på riktigt borde han kunna visa det på ett fint och hälsosamt sätt mot dig, inte på ett sätt som förminskar dig och får dig att känna dig ledsen.

  Min egna upplevelse är att killar, speciellt i tonåren, ofta är osäkra och inte vill verka svaga/känsliga, och därför kan behandla tjejer de egentligen tycker mycket om ganska dåligt, men det är verkligen ingen ursäkt för att han gör som han gör! Du förtjänar att känna dig uppskattad, inte nedtryckt, och låt ingen övertala dig om att hans beteende är något du borde acceptera!
  /Tjej, 22
Till toppen av sidan