Gör tv-spelandet henne mindre attraherad?

Tjena! Jag är en kille som är 20 år. Jag gillar att spela tv-spel, men har helt ok med kompisar och så. Men till min fråga. Är intresserad av en tjej som verkar jättemysig. Men i och med att jag spelar, kan det göra henne mindre attraherad?

/ JA

 

Svar

 • Om hon gillar dig kommer hon inte bry sig. Då tycker hon att det är en del av vem du är, och antagligen en av anledningarna till att hon gillar dig. Så länge du inte låter spelandet ta tid och energi av er relation så bör det inte vara något problem.
  /tjej, 20
 • Till en början lär hon inte bry sig om det. Men förutsatt att hon själv inte spelar kan du ju glömma att du får fortsätta göra det när ni blivit ett par och flyttat ihop. Kanske i en kvart medan det duschas eller sminkas, men absolut inte varje dag. Du ska ha trist tillsammans med din partner. Såna är reglerna.
  /Malin
 • Tror inte det spelar någon roll så länge du tar tid för henne och inte spelar hela tiden. Det verkar ju som att du är social så tvivlar på att det skulle vara något problem. Att man spelar är också ganska vanligt i allmänhet. 
  / 21 Tjej
 • Så länge du inte blir en soffpotatis och umgås med henne och gör lite av det som hon vill. Så borde du klara dig.
  /Bae
Till toppen av sidan