Är jag en player?

Hej! Jag har varit ihop med 2 killar, den första väldigt länge men den andra väldigt kort tid. Men iaf, förra veckan sa jag till min kompis att jag tyckte en kille va snygg, och det svaret jag fick va ” du är ju typ en player haha” jag får panik!!!!!! Vad ska jag göra??? Kommer jag aldrig kunna bli ihop med nån igen utan att kallas player??? Vad tycker ni? Är jag en player?

////önskar jag kunde spola tillbaka tiden

Svar:

 • Nah, Så länge du håller på en kille samtidigt är du inte en player
  tycker jag.
  //Idk
 • Nej du är inte det ”player” betyder att t.ex du är ihop med en i t.ex en vecka sen gör ni slut och direkt efter blir du ihop med en ny kille o.s.v
  /Hej på dig
 • Nej verkligen inte, två snubbar är bara två snubbar, det är verkligen inte konstigt lol. Om du genuint gillar nån så spelar det ingen roll bara du inte gör det för att du ska se ”coolare” ut, leker med någons känslor eller för typ sex så är du ingen ”player” :)
  /Amy Dimond lol
 • Nej, jag skulle inte säga att du är en ”player”. För mig betyder det någon som blir ihop med en person, är ihop med personen någon vecka, kanske månad, sen väldigt snabbt blir ihop med en ny person när det tagit slut osv. Oftast tänker jag att de inte är ärliga gällande vad de vill ha ut ur förhållanden och mest är ute efter sex. Att du varit ihop med 2 personer, speciellt om ett var ganska långt, och sen tycker någon kille är snygg gör dig inte till en player, snarare en vanlig tjej. Troligen var det bara ett skämt om din kompis tycker två är många, inte någonting hen verkligen menade
  /21
 • Absolut inte. Att ha varit ihop med 2 stycken är normalt. Kanske skojade bara din kompis och trodde inte att du skulle ta det så hårt?
  /Tjej
 • Nej du är Ingen player för att du tycker att en kille är snygg. Det är okej att tycka att folk ser bra ut och får du känslor för folk fort så betyder det inte att du är player. Player är nån som inte kan hålla sig till en person tycker jag. 
  /Tjej 15
Till toppen av sidan