Ångrar att jag gjorde slut!

Vad ska jag göra! Jag gjorde slut med mitt ex för några dagars senare men jag ångrar det så mycket! Nu tänker jag bara på honom och vill bli tillsammans med honom igen! Vad ska jag göra!?!?
/En tjej på 13 vårar

Svar

 • Jag kan bara säga så här. Jag som 13-åring var i en relation för första gången vilket höll för länge tyckte jag. När han bytte skola utan att säga till mig, gjorde vi slut och jag såg han aldrig något mer. Han ville fortfarande vara med mig, inte jag. Det var droppen. Jag kände samma sak ett tag. Vi hade ju så roligt? Vi passade ju liksom. Men idag. Är jag så jävla glad att inte gjorde det, för fy fan vad han ändrades. Kom ihåg varför du gjorde slut. Slut är slut. Du förtjänar bättre, jag lovar. 
  /Tjej på 15 år
 • Tänk igen på varför du gjorde det? Var det för att du kände att du mår bättre utan han eller hur var det? Jag har känt precis likadant, fast min anledning till att vi gjorde slut var alla lögner som han inte kunde förklara varför han berättade för mig.. Och är det för ditt eget bästa som du gått i från han så tycker jag att du ska stanna långt i från han hur jobbigt det än är... Det finns många killar som är så mkt bättre än han. Du förtjänar bättre, pussssss!
  //Tjej med tråkiga erfarenheter
 • Jag tycker du ska säga till honom att du gjorde ett stort misstag som lämnade honom och fråga om ni kan försöka igen. Och om han nu inte skulle gilla dig tillbaka så är det bara att gå vidare. Förlåt om det kanske inte får dig att må bättre men det är så. Förstår såklart att det är jobbigt! Lycka till! <3
  /17 åring
 • Ring honom och berätta som det är, att du fortfarande vill vara ihop. Han kanske vill samma sak och tänker på dig. Det bästa är att prata. Lycka till!
  /Tjej
 • Prata med honom och förklara för honom att du fortfarande gillar honom. Säg att det var ett misstag, att du inte tänkte på det och insåg inte att du fortfarande hade känslor för honom.
  /13
 • Prata med honom och berätta att du älskar honom
  /tjej
 • Det här hände mig också men vi blev ihop igen för jag ringde han och jag mådde jättedåligt jag förklarade att jag älskar han och andra saker att prata om det är det bästa tro mig.
  /14åring tjej
Till toppen av sidan