Min faster säger att jag måste bli hetero!

Jag har kommit ut till min faster som homosexuell men hon sa till mig att en sån där sak inte existerar, och att jag måste börja tända på killar direkt. Vad ska jag göra i den här situationen?
/AR

Svar

 • Du ska bara va dig själv!
  / (^o^)
 • Du ska inte lyssna på din faster. Om du är homo så är det din ensak. Vad andra tycker spelar absolut INGEN roll! Va dig själv och bara dig själv.
  / En lesbisk tjej
 • Om hon inte kan acceptera dig för din sexuallitet tycker jag du ska ta distans från en sådan person. Du har absolut rätt att vara dig själv och att tycka om vem du vill och det är inte fel att ta distans från släktingar om dom beter sig på ett dåligt sätt mot dig, det är inte alltid blod som gör en till familj det är lojalitet och folket som alltid finns där för dig som är familj. Och jag tippsar om att du ska omringa dig med folk som stöttar dig och accepterar dig för den du är. 
  / J
 • Hej i sån situation tycker ja att ni ska prata om det ingen ha rätt att bestämma att du ska behöva tända på killar. Prata me någon vuxen du litar på o säg att de inte känns bra, så kan nån alltid hjälpa dig. För kom ihåg att de är du som bestämmer om du vill tänka på killar eller inte ingen kan tvinga till saker.
  /Karl L
 • Försök att förstå vad din faster baserar sin åsikt på och besvara de. Lyssna på ditt hjärta och följ dess vägnar ...
  /Lb
 • Det finns inte mycket som du kan göra i denna situation. Antingen så försöker du lära henne om vad som menas med att vara homosexuell och att det inte är något fel, eller så struntar du I vad hon säger för det är egentligen inget som hon kan ändra på. Du är som du är och det är inget du kan ändra på!
  /A pan with a plan
 • Vet tyvär inte hur jag ska hjälpa dig men du har valt ditt liv, låt inte andra bestämma hur ditt kärleksliv ska vara. 
  / b.g
Till toppen av sidan