Panik - lämna sidan!

Jag skäms över att bo i lägenhet

Jag och min mamma har flyttat till en lägenhet för att mina föräldrar har skilt sig. För någon dag sen satt jag i mitt fönster när det åkte förbi två killar och en av dom skrek ”pundigt att bo i lägenhet”. Trivs jättebra här men nu skäms jag över att bo i lägenhet, fast jag inte hade nåt val alls att flytta hit.

Det är inte många som vet varför jag flyttat och jag vill inte att det ska komma ut. Jag vet inte om dom såg mitt ansikte men tänk om dom skulle börja sprida rykten om varför jag inte bor i hus längre osv.

Borde jag bara släppa detta eller? Hur skulle ni gjort?

// osäker 15 årig tjej

Skriv ditt svar

Svar:

 • Jag hat bott i lägenhet hela mitt liv, jag har tyckt nån gång att det vore roligare att bo i hus men jag har inte skämts så mycket för jag har ju fortfarande allt jag behöver hemma. Du borde vara glad att du faktiskt bor någonstans överhuvudtaget och det blir bara skämmigt om det är stökigt och ostädat tycker jag.
  /07a i en lägenhet
 • Att bo i en lägenhet är inget att skämmas över, särskilt inte när du har en fullständigt rimlig förklaring till varför. Du kan ju inte va ensam med att ha skilda föräldrar eller bo i lägenhet. Skit i de killarna.
  / :)
 • Det är något du borde släppa, vem bryr sig hur man bor om man trivs, folk som brukar bo hemma fortfarande brukar ofta säga att det är pundigt men det är det inte.
  /Kille 17
 • Hej! Skäms inte för att alla bor i lägenhet :) inget att skämmas över :) hoppas det blir bättre <3
  /Tema
 • Anordna en hemmafest eller nåt och ha lite trevligt! Man ska inte skämmas för att bo i lägenhet Det är jättemysigt. Stå upp för dig själv!
  /M
 • Hej, du ska absolut inte skämmas för att bo i lägenhet, jag och många andra gör det! Och de som sa de, nån av de bor säkert oxå i lägenhet men vågar inte säga det . Men iaf du ska absolut inte skämmas de är inte nått fel att bo i lägenhet! Och det är jätte bra att du trivs för det är det som är det viktiga.
  /Tjej14år
 • Strunta i dom. Det är absolut inte pundigt och killarna som gjorde detta är bara extremt osäkra och omogna. DU ÄR BÄST!
  /Chanelle
Till toppen av sidan