Panik - lämna sidan!

Jag gillar min killkompis – är rädd att ses som konstig

Jag gillar min kompis men jag vill inte att folk ska tycka att jag är konstig bara för att jag gillar killar. Jag har skämtat mycket för att få min hjärna att inte tänka på killar, även om det inte funkar. Jag behöver tips på hur jag ska hantera situationen!

/Kille 19

Svar:

 • Det är helt normalt att gilla vem man vill, o om folk tycker det är konstig så vet dom helt enkelt inte hur vårt Sverige funkar, sålänge du inte gillar nån under 15 så är de Inge problem, det är så viktigt att våga visa att man gillar nån med samma kön för desutom vanligare det blir desutom mindre kommer människor sluta bry sig, och jag tycker också du ska säga det till din kompis ( om du vill för att det ksk ska kännas lite bättre ) hoppas de löser sig o lycka till !!
  /Tjej 15
 • Hej! Mysigt att du hittat någon du tycker om! Det är inget konstigt med att gilla någon av samma kön. Jag tycker du ska hantera situationen som ”vanligt”, alltså berätta för killen. Som i alla situationer när man tycker om någon så är det ju inte säkert han tycker likadant, men tror du skulle må bättre om du fick ut det.

  Om du vill kan du också berätta för dina andra vänner, jag kom ut som bisexuell till mina vänner för två år sedan. Det kanske känns skönt att diskutera med någon om du nyligen insett att du tycker om killar. När jag kom ut så sa två av mina ”vänner” att bisexualitet inte finns och att jag är äcklig, så kastade dem. Sådana här situationer är bra för att se vad för sorts människor man har runt sig, och om dem är lojala. Du är fin som du är, önskar dig all lycka i livet <3
  /Mvh tjej, 16
 • Alla får gilla vem dom vill, oavsett kön. Jag är tjej och 4 av mina tjejkompisar är lesbiska och några av mina killkompisar är gay, så det är fler som är som du.
  /Tjej 15
 • Man gillar vem man gillar! Jag va skit nervös när jag träffa mitt crush för första gången å berättade hur jag kände! Men de va bästa beslutet jag gjort i mitt liv. Nu är vi tillsammans och han gjort mig till en bättre person samt jag älskar han extremt mycket! LYCKA TILL!
  /JustaGuy
 • bror det är 2021 oroa dig inte det är ej nåt fel bara lev liiiivet länge leve kärleken ;)
  /love yall
 • Det är vanligare än va du tror att man bär på en skam för den man är attraherad av, å speciellt då om det är nån av samma kön. Se efter vad de i din omgivning tycker om homosexuella och deras förhållanden, kom aldrig ut om det kan sätta dig i en osäker eller otrygg situation. Finns ju inte så mycket att göra om din killkompis inte gillar killar, men om han gör det går det ju att hinta lite.

  Jag skulle nog säga att det är lite osmidigt att vara 100% ärlig å ba säga som det är direkt, om du inte ens vet om har är accepterande eller inte. Men checka först va de tycker, nämn nått om någon homosexuell (helst man) i kändisvärlden som precis blivit ihop med en annan kille å kolla reaktionerna. Å sen om han inte e straight kan du väll testa å hinta lite. Oavsett va du gör önskar ja dig lycka till (:
  /Fjdkbefljde

 

Till toppen av sidan