Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Gillar att runka men vill inte påminnas om mitt kön

Hej alla! Jag är en ickebinär person som har ett litet problem. Jag tycker det känns väldigt skönt att onnanera och så men tycker också det känns fel. Anledningen till detta är att jag inte vill behöva påminnas om att jag är en person med ett kön när jag tar upp min penis och ska runka. Jag vill gärna fortsätta med att onanera eftersom det är skönt men vill också känna mig som ickebinär. Har någon ett tips eller känner samma sak?
/"Killen" som inte är det. :/

 

Svar:

 • Jag känner igen mig lite grann, eftersom jag är en transkille (för att vara mer exakt så identifierar jag mig som genderfaun). Kan känna så när jag till exempel duschar eller byter om, fast oftast inte med mitt kön, utan andra kroppsdelar. Jag brukar ofta försöka att inte tänka på det och titta någon annanstans. Däremot onanerar jag inte, och har därför inte så mycket erfarenhet om hur du ska göra. Hur som helst är du inte ensam om detta!
  /Kye
 • jag är också ickebinär (fast född tjej) och jag brukar alltid ha mitt kön under filter, och sen fokuserar jag på andra delar av min kropp (typ att smeka låren eller halsen osv) och om jag tittar/lyssnar/läser porr brukar jag söka efter porr med andra ickebinära/trans personer i, för då brukar jag känna mig bättre om min kropp och min identitet
  /J
 • När de kommer till ickebinär så kan jag inte så mycket men en av mina bästa vänner som har gått från tjej till kille, hade samma problem med att bli påmind om vem han var förr. Men de han har sagt till mig är att de är något man måste leva med personligen men alla om kring han kommer säga att de är en ”grabb, kille, man” (till honom) Så om jag skulle kunna summera upp hans uppfattning så skulle jag säga att de känns som bäst när människor omkring dig använder pronomen ickebinär till dig, men de kommer vara ett inre krig mot dig själv för hur du vill se på dig själv. De är något du måste jobba med och acceptera, kollade precis med min polare och han sa ”De var fan skit jobbigt i början med att kolla ner och fortfarande veta att jag inte är en så kallad ”kille” som dig … men nu när de har gått ett tag. Så känner jag inte något när jag kollar ner, jag har accepterat att så här kommer de se ut framöver, jag kan inte tycka synd om mig själv för alltid de går inte att göra så. De gav mig bara onödig stress till jag såg mig själv i spegeln och verkligen satte mina tankar på annat. Liksom nu när jag och … är tillsammans så de var ju en skum upplevelse i början men nu har vi riktigt bra sex och vi accepterar varandra för dem vi är och vi kan älska varandra på alla språken.” Förhoppningsvis hjälpte de lite med vad polarn sa över luren, men hoppas du hittar något i de han sa till mig om hur han gjorde för att må bra.
  /Ingenjörstudenten
 • Jag är en ickebinär person, som är afab, och kan typ förstå att det blir jobbigt att påminnas om ens kön vid födseln. Jag tycker att det är skönt att onanera, men det kan ge en känsla av könsdysfori. Bara för att du är född med en penis betyder det inte att du inte är ickebinär. Gör vad som är skönt och känns bäst för dig. Du kan prova att onanera på ett annat sätt eller liknande. Hoppas allt känns bättre snart! ♡
  /C ☆
 • Runka i ett mörkt rum, så slipper du se den
  /Kan funka

Mer på UMO

ArtikelQueer - att slippa definiera

Att vara queer kan handla om att bryta mot så kallade normer för sexualitet, relationer eller kön.

ArtikelOnani

Onani betyder att du har sex med dig själv. Du kan smeka ditt kön eller andra delar av kroppen för att det ska kännas skönt. Det är inte dåligt att onanera och du bestämmer själv om du vill göra det.

Till toppen av sidan