Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Fler som är bråkiga?

Jag har en del sex med min tjej, problemet är att jag inte alltid kommer, kan hålla på i en timme eller mer men ibland går det knappt. Det blir extra jobbigt när hon kanske redan kommit och så. Har någon tips på vad jag kan göra eller detta kanske inte är ett problem?
/kille

Skriv ditt svar

Svar:

 • Jag är och har också varit så.
  /Em
 • Du är verkligen inte ensam om det (: Jag vet många som varit värre än dig (:
  /Anonym
 • Ja och nej ja, för att då har många fått pubertet och då är man mer våldsam, och nej för att det finns många som inte vill slåss.
  /Theo
 • Hade en kille i mellan- och lågstadiet som var likadan, han bråka, slogs, mobba, o trakasserade personer men sen han började högstadiet så har han ändrats sjukt mycket, vi har träffats och han är en helt ny person, så mycket handlar nog också om att mogna med åren och får lättare att kontrollera sig själv, lycka till☺️
  /Tindra 06a
 • Jag är som du
  /Anonym
 • De brukar ju finnas en underliggande anledning till varför en är bråkig, kan du inte typ försöka undvika de situationer när du känner att du oftast är bråkig, eller hitta något att göra istället. T.ex, istället för att kasta nått, håll i dina händer och försök dra isär dem, eller om du är i klassrummet och känner för att börja bråka, ta en toapaus där du ba står inne på toan å försöker att byta ditt fokus eller samla fokus inför att gå tillbaka till klassrummet å göra dina uppgifter.
  /15 vårar (:
 • 7:an är ju en svår tid för man byter klasser och sånt, men jag tycker absolut inte att det är något konstigt.
  /Hej
 • Nej, människor tycker nog du är lite konstig, oavsett vilken årskurs. Börja fundera på varför du gör det, hitta listor med orsaker till varför man är våldsam o börja fylla in o därifrån kan du snacka med en kurator eller något
  / (:
 • Jag har också varit så
  /Tjej 04

Mer på UMO

ArtikelHur blir sex skönt?

Sex ska vara härligt och skönt för dig och för den eller dem du har sex med. Prova er fram för att upptäcka hur ni kan göra det skönt för varandra.

När sex inte funkar som du vill

Här hittar du innehåll om när sex inte funkar som du vill.

UMO-poddenJag får inte orgasm när vi har sex

09. "Försöker jag komma jättemycket blir jag jättespänd och då låser det sig."

Egna berättelserVi provade många saker innan vi båda fick orgasm

Jag ska berätta en rolig historia om när jag och min kille hade sex för första gången och ingen av oss kom, så vi fick testa många olika ställningar och andra saker.

Till toppen av sidan