Panik - lämna sidan!
Svara varandra

Är jag bisexuell eller bi-curius?

Hej! Jag är kille och jag vet inte riktigt om jag är bisexuell eller bara bi-curious, jag vill gärna ha en label och säga vad jag är så därför frågar jag här Jag är både sexuellt och romantiskt attraherad till tjejer och kan lätt tänka mig vara i en relation med en. När det kommer till killar är det dock svårare, jag kan tycka att killar är attraktiva och heta men det händer inte lika ofta som med tjejer. Jag har aldrig riktigt haft en crush på en kille eller något, vilket jag har haft flera gånger på tjejer. Jag gillar tanken på att suga av någon och även tanken på att få en avsugning (av både killar och tjejer). Jag tycker om penisar jättemycket och jag kan bli rätt kåt på bilder (eller bara ord för dem som t.ex snopp eller kuk) och om jag ser på porr så är det oftast något som har med kukar att göra som att någon blir avsugen t.ex (och då kollar jag mest på penisen ) Vad tror ni, är jag bi eller bi-curious?
/19/göteborgare utan dialekt

Svar:

 • Jag var och är väl fortfarande egentligen i samma tankar som dig. Dras framförallt till kvinnor och blir kär i dessa. Jag har precis som du sagt också fantiserat och drömt om att exempelvis ge eller få oralsex. Men för mig tror jag att det stannar vid att det är spännande att fantisera om mer än att jag faktiskt skulle göra det på riktigt. Därför säger jag om mig själv att jag är bi-nyfiken.
  /Strobe0519
 • Samma här
  /Kille 14
 • Det är väll typ samma för mig fast tvärtom, kan tänka relation och sex med kille men bara sexuella med tjejer typ. Har liksom svårt att få en crush på en tjej men kan fof tänka mig sex. Men jag klassar mig själv som bi men för att jag gjort saker med båda. Om du "bara" fantiserar så kanske du mer är curios än annat.
  /21 gbg kille
 • Jag tycker att du ska fundera på om du hade kunnat se dig själv i ett förhållande med en kille, och om du hade kunnat ha sex med en kille. Om ja, så skulle jag garanterat säga att du är bi då du verkar vara attraherad till killar. Om du bara känner att sex med killar är en fantasi är du nog snarare bi-curious. Annars kan man ju vara heteroromantisk och bisexuell till exempel. Svårt det där!
  /Människa
 • Jag gillar tanken av att suga av någon” - sagt av ingen straight kille någonsin. Helt ärligt tror jag din osäkerhet grundar sig i den allmänna homofobin du blivit visad hela livet. Om man har lärt sig att hetero är rätt är de svårt att acceptera sig själv som något annat. Men oavsett vad, våga experimentera och utforska din sexualitet! Det är hälsosamt och kul. Lycka till!
  /Tjej 15 år, som länge haft samma problem
 • Jag kan inte tala om för dig vad du är. Testa att bestämma dig kanske för ett tag och se hur det känns? Jag själv är helt straight men kan ändå få tankar om att typ kyssa män. Ibland kommer jag förbi tanken att jag kan vara bi-curious, att jag kan tänka mig mysa med en annan man. Dock aldrig sexuellt. Jag önskar närhet. Så är det för mig i alla fall!
  /21 NÖ Skåne
 • Du förklarar ganska tydligt vad du känner, vilket gör att det blir lättare att svara :) Jag är en bisexuell tjej som kanske skulle kunna hjälpa dig. Man vet aldrig riktigt förens man har provat att vara ihop med någon. Så det är nog första steget. Men tänk också på, att vara bi är inte bara sex utan också hur man känner för personen. Det var allt för mig, hoppas det hjälpte lite:)
  /Biet som är bi
 • Jag kan narurligtvis inte med säkerhet svara vilken label du har, det är helt upp till dig, men det går definitivt att ge dig lite fakta att tänka över! Exempelvis föreslår jag att du tänker över om du känner att du skulle kunna vara tilsammans med en annan kille romantiskt eller om det bara är sexuella känslor. Det är möjligt att du bara känner en viss spänning över samma kön.

  Jag föreslår definitivt att du provar dig fram, jag menar.. don't knock it 'til you try it. Det är inget fel med att experimentera! Dessutom kan du ha i åtanke att bisexualitet också är en skala. Du kan vara 90% attraherad till tjejer & 10% attraherad till killar och fortfarande vara bisexuell. Definitionen av att vara bi är att vara attraherad till två eller fler kön - om du upplever att du är det så har du nog ditt svar här!
  /Tjej 15år :)
 • Hej, jag insåg att jag var bi när jag slutade 9an. Det var mina tjejvänner som frågade mig. Innan hade jag aldrig tänk tanken.  Testa hångla med en kille på krogen eller på en fest och se hur det känns. Så som du beskriver hade jag sagt att du är Bi :) så välkommen till klubben!
  /Frida 23
 • Sexuell läggning kan vara svårt att veta säkert, det är nog viktigt att poängtera att sexualitet är ett spektrum (och att bisexualitet inte behöver vara 50-50). Dessutom kan det ju vara så att du är hetereoromantisk (alltså att du bara kan tänka dig ett seriöst förhållande med en tjej) men bisexuell (om du känner sexuell attraktion till både män och kvinnor). Det finns ju förhållanden som inte innehåller sex, bara innehåller sex och de mittemellan, så länge båda parterna tycker det är ok kan du ju experimentera lite (det är dock viktigt att experimentera under säkra former med någon du känner dig trygg med).
  /Jean V
 •  Hej! Jag är i samma sits som dig. Jag är attraherad av tjejer, både sexuellt och romantiskt. Det har jag varit hela livet. För 5 år sedan började jag bli mer intresserad av hur det skulle vara att ha sex med en kille. Så jag började kolla gay porr och blev mycket upphetsad av det. Sen hamnade jag i en situation där jag sög av en kille. Det var helt underbart och något jag väldigt gärna vill göra igen.

  Dock har jag väldigt svårt att se mig bli kär i en kille. Jag har aldrig blivit och kommer nog aldrig bli. Men jag vill hemskt gärna ha sex med en kille igen. Jag säger att jag är bisexuell då jag blir sexuellt upphetsad av både män och kvinnor. Så jag skulle även kalla dig bisexuell. Men det är helt upp till dig att säga vad du har för sexuell läggning. Men jag hoppas att min svar kan hjälpa dig på vägen. Kram kram ♥️
  /Dante, 20
 • Jag skulle säga att jag är bi-nyfiken eftersom att jag inte attraherar mig till killar eller blir kär i de på något sätt men ändå skulle jag vilja suga en kuk, älskar även att fingra mig själv både med dildos och fingrarna
  /Kille16

Mer på UMO

Frågor & svarHur vet jag om jag är bisexuell?

Är det om jag vill ha sex med både killar och tjejer? Eller är det om jag blir kär? Eller är det om jag inte tycker att det spelar någon roll vem jag är kär i?

ArtikelVad är sexuell läggning?

Sexuell läggning handlar om vilket kön de personer du blir attraherad av har.

ArtikelUMO frågar: Hur kom du ut?

Här kan du läsa och lyssna på hur andra gjort när de kommit ut med sin sexuella läggning eller könsidentitet. Du kan också skriva hur du själv kom ut.

Till toppen av sidan