Jag vill få orgasm för hans skull

Jag har träffat en fantastisk kille och vi har det bästa sexet jag haft med någon under mina 19 år. För första gången så är jag med en kille som verkligen kommunicerar och bryr sig om att jag mår bra när vi ligger.

Problemet är att han bryr sig för mycket och övertänker. Jag har aldrig fått orgasm med någon och jag har inte tänkt så mycket på det förut. Men det har blivit det enda min kille kan tänka på när vi har sex och han har berättat att det får honom att känna sig kass.

Jag har försökt förklara för honom att jag är jättenöjd med vårt sex men han kan inte släppa det ändå. Nu har jag börjat få skuldkänslor och det känns som att något är fel på mig. Sist när han fingrade och slickade mig var jag närmare än jag någonsin har varit förut men jag kunde inte ”ta mig över kanten”.

Nu har det blivit en fix idé för mig också eftersom jag vill komma för hans skull. När jag tänker efter vet jag inte ens om jag har lyckats komma själv med sexleksaker. Ddet brukar bli ”för” skönt och jag brukar behöva avbryta.

Vad ska jag göra? Vill inte att min kille ska må dåligt. Någon annan som har det här problemet?

/Emmy

Skriv ditt svar

Svar: 

  • Varför har ni sex? Asså det är jätte gulligt att din kille bryr sig om att du ska vara nöjd. Men att ha sex eller göra något som man inte är bekväm med för någon annans skull håller oftast inte i längden. Man ska aldrig göra något man inte är bekväm med för någon annans skull. Nu behöver inte det passa in på eran situation, men det är alltid bra att påminna sig om sådana viktiga saker. Mina tips är att ni båda tänker efter tills nästa gång varför ni har sex. Gör ni det för prestige eller för er partners skull? Eller gör ni det för er egen skull? Sedan tycker jag att du ska prata med din kille. Säg vad du skriver här och att man faktiskt kan bli tillfredsställd utan att få orgasm.
    /Göteborgskillen
Till toppen av sidan