Jag svettas i rumpan och underlivet, tips någon?!

Är det någon mer än mig som har problem med att jag svettas mycket i underlivet och rumpan under lektionerna, det känns som att det luktar om mig och att jag känner mig blöt, jag vet inte vad jag ska göra, något tips?

/Tjej 14

Skriv ditt svar

Svar

  • Att du svettas vid underlivet och på rumpan kan bero på att du kanske har mycket hår där. Det ser jag som normalt att man svettas på grund av håren eftersom det hänt mig att jag svettats vid underlivet. Tips på att minska det är att antingen raka bort håret om det nu så är mycket eller bara inte hålla underlivet instängd. Med det menar jag att du kanske ska tänka på att inte ha för tajta byxor, trosor eller för mycket/tjockt lager. Om det nu luktar kan du kanske prata med skolsystern. Inte så att det är allvarligt eller så men det beror på vad det är för lukt du känner där nere som avgör om det är normalt eller inte.
    /13
  • Om du har mycket hår vid din fitta så kan det vara det men annars är det bara nice att känna sig våt i fittan
    /tjej 14 år
  • Har aldrig tänkt att det skulle lukta men jag svettas också en del. Märker det extra mycket när jag rakar allt där nere och mellan skinkorna. När du är på toa kan du försöka torka så gott det går mellan låret och underlivet och mellan skinkorna. Tänk inte på det för mycket man behöver svettas riktigt extrema mängder för att det ska synas genom kläderna så det är lugnt.
    /Tjej18
Till toppen av sidan