Hur ska man förbereda sig inför första sexet?

Jag fyller 16 i år och det känns som att de flesta i min ålder redan har legat och e erfarna. Jag vet ju ish hur ett ligg går till men jag e typ osäker på mig själv... Jag är rädd att killen är erfaren och har förväntningar och sen kommer jag där helt oerfaren och ska ha mitt första sex. Jag är helt enkelt nervös över att han inte ska komma tex, eller att jag e dålig i sängen.. Hur var ert första sex, och hur kände ni er innan?
/Anonym

Skriv ditt svar

Svar:

 • Prata med din kille och han kommer nog förstå dig, så första sexet kan bli dåligt men han vet nog att det inte är med mening. OBS jag hejar på dig.
  /Elin 16 år!
 • Onanera mycket är mitt tips
  /kille 15
 • Jag kände samma första gången jag skulle ha sex. Jag var orolig och kände att jag nog skulle vara jättedålig, men jag kommunicerade med honom och sa hur jag kände och han lugnade mig. Till slut bestämde vi oss för att göra det, jag var riktigt nervös men vi såg till att bli riktigt kåta innan. Jag snackar röra varandra överallt, långsamt klä av sig och prata lite snuskigt. (Det hjälpte verkligen, kör inte för snabbt utan försök dra ut på det) Det gjorde ganska ont för mig i början, mest för att jag var så nervös, men sedan gick det jättebra. Vi pratade hela tiden, sa vad som kändes bra och vad som inte. Vi båda kom, och efteråt kändes det jättebra. Det är verkligen inte farligt, utan var en jättefin upplevelse. Allt jag ångrar är att vi inte gjorde det tidigare! Det var verkligen inget att oroa sig för. Även om jag inte var erfaren var det som att kroppen visste vad den skulle göra. Nu har vi varit tillsammans i åtta månader och testat alla möjliga positioner. Förvänta dig inte att första gången kommer vara jättebra, för mig gjorde det ont, men sexet blir bättre och bättre för varje gång. Det är normalt att oroa sig, men kroppen sköter det! Och i hettans stund funkar det bara. Se till att göra det med någon du känner dig säker med, och ha det riktigt trevligt ;).
  /tjej 14
 • Nästan alla killar skulle bli glada att få ligga med dig oavsett om du är erfaren eller inte. Och det är väldigt svårt att skaffa erfarenhet om du inte har sex.
  /Holländare
Till toppen av sidan