Hur ska jag bete mig efter det pinsamma?

Jag var på typ ett musikevent för ett tag sedan med ett band som jag sjunger för. Killen som spelar trummor hade bjudit dit sina kompisar, när vi kommer in så sitter de och väntar. Jag hör hur en av hans kompisar viskar "är det där (mitt namn)?"

Hela kvällen höll hans kompisar på och viskade och när vi sjöng en duett så gjorde de hjärtan med händerna i luften. Jag tänkte då att han var kär i mig så jag frågade på snapchat nu ikväll och han sa att han inte var det.

Vad ska jag göra nu, såååå pinsamt. Och det kommer vara jättestelt när vi repar nästa gång. Ska jag bara låtsas som om ingenting hänt eller, hjälp!
/14-årig tjej

Skriv ditt svar

Svar:

 • Ja, det tycker jag. Hans kompisar ville säkert retas med honom och skämma ut honom. Han kanske gillar dig, men inte så mycket som de tror. Det var inget pinsamt med att fråga tycker jag. Jag menar han måste ju ha sett vad de höll på med. Om han tar upp det så påpeka att hans kompisar betedde sig så att du missförstod det hela. Annars bara fortsätt som vanligt och glöm det. Hoppas det hjälper dig, lycka till
  /Tjej 15 år
 • Hej! Jag har varit med i samma situation. Förstår att det kan vara stelt mellan er nästa gång ni repar, men välj bara att ignorera saken som hände och låtsas bara som om ingenting hänt så kommer det säkert gå över efter ett tag när han glömt bort det. Om han ska börja prata om det som hände tycker jag att du kan svara att det var en konka, att du skrev till fel person eller bara sanningen, att du helt enkelt trodde han var kär i dig. Men jag tror inte att killen kommer ta upp situationen som hände, för han själv kanske också skämdes och nu skäms över att prata med dig. Jag hoppas du förstår vad det är jag vill komma till, det kommer gå över så länge ni båda inte tänker på det!
  /kanske inte hjälpte men aa <3
 • Lugnt, sånt händer
  /Peter
 • Hej! Jag tänker att det fortfarande finns en stor möjlighet att han är kär i dig, eftersom hans kompisar betedde sig som de gjorde. Kanske fick han lite panik när du frågade och han förstod att du hade fattat att han var kär i dig? Han visste kanske inte vad han skulle svara och förnekade det istället. Bara ta det lugnt, om du nu repar med honom i framtiden lär du märka hur han och hans kompisar beter sig runt dig:)
  /Hjälpsam tjej
Till toppen av sidan