Hur kan jag köpa en strap-on utan att bli dömd?

Min flickvän och jag vill pröva strap-on för första gången. Men vi båda tycker det är läskigt att köpa i affär eller online. Tänk om man blir dömd av de som jobbar eller om man råkar se någon man känner? Ännu värre, om man handlar online och ens föräldrar får hem den på posten! Någon som har tips hur man kan köpa strap-on utan att det märks? Kanske även tips om användning? Glidmedel??
/Experimentalisten

Skriv ditt svar

Svar

 • De som jobbar i affären kommer inte tycka det är konstigt alls. Det jobbar med sånt vardagligt! Tänk så här om du hade gått till en läkare hade hen då tyckt de va konstigt va du gjorde. Nej för hon/han gör det dagligen. Precis så kommer det vara att köpa den. 
  /Hej
 • De bästa lösningarna på sådana problem kommer när man experimenterar med sånt man har hemma. Använd fantasin. Dock är detta lättare sagt än gjort. Men du kan ta några byxor med gylf, dra ner gylfen medan du har knappen stängd och köra igenom en dildo. Men testa dig fram !
  /DIY legend
 • Jag har själv aldrig provat att beställa hem saker, men det kanske är möjligt för dig att beställa hem det till ett ombud eller en postbox? I så fall kan du själv hämta ut det och du slipper att någon förälder råkar få hem det och öppna!
  /E
 • Köp online och få det skickat till ett postombud :) Sexleksaksaffärer brukar skicka diskreta paket (i typ bruna kartonglådor). Det var lite pirrigt att gå och hämta ut leksaken jag beställde på postombudet men det gick jättebra och inget vet något.
  /K18
 • Be typ din mammas vän eller en vän till familjen att köpa den åt dig. Och be henne eller honom att inte säga till nån. Eller be en släkting du nästan aldrig träffar.
  /Sex boi
 • På vissa sidor online står det i mer detalj om hur leveransen kommer gå till. Exempelvis finns företag som skickar paketet så anonymt som möjligt så ingen skulle märka vad det innehåller. /Tipsaren
 • De flesta som säljer sexleksaker skickar dem med anonym avsändare (sånt brukar stå på sidan). Jag tyckte också att det var läskigt första gången men det var inte alls farligt. Köper man på nätet och beställer paketet till ett ombud så finns ingen risk att den kommer hem och eftersom det är en anonym avsändare och diskreta (helbruna) lådor så vet inte ombudet vad som finns i paketet ;). Jag är själv kille så tips för användning blir lite svårt men jag och tjejen skaffade glidmedel och har använt det ibland när vi har sex. Trots att hon producerar glid bra själv så tycker vi att det är trevligt att ha precis i början. Kan vara värt att nämna att man ska ett vattenbaserat glidmedel om det ska användas med leksaker. Lycka till!
  /Kille 20
Till toppen av sidan