Hur hanterar ni hjärtesorg?

Jag blev totalt hjärtekrossad av en kille för en månad sen ungefär. Det känns som att det aldrig kommer att sluta göra ont och det värsta är att vi går på samma skola. Jag tänker hela tiden på honom, och undrar om han fortfarande ens tänker på mig eller om han ens förstår hur mycket han sårade mig. Hur hanterar man egentligen hjärtesorg? Just nu gör det fruktansvärt ont.

/Anonym

Skriv ditt svar

Svar

 • Att gå igenom sorg är sååå jobbigt och speciellt när det gäller kärlek. Jag personligen försökte tänka på att om personen kan få mig att må så dåligt när dom inte är i närheten, fatta hur dåligt personen kan få mig att må om vi är med varandra. Jag förstår att det är svårt och jobbigt men kom ihåg att kroppen behöver tid även för det mentala och det är du som är huvudpersonen i ditt liv så ta tillbaka kontrollen över dig själv.
  /16åring
 • Försök att undvika honom och vara med andra kompisar titta inte på honom och va glad för att han kanske vill se dig ledsen men när du är glad så kommer han må dåligt. 
  /hemligt agent
 • Jag förstår precis vad du menar och vet du vad... det gör så fruktansvärt ont så det finns bara inte. Det viktigaste är att låta det ta sin tid. Gråt floder, var arg och känn smärtan. Men tänk att det tog slut av en anledning. Acceptans. Kärlek finns det gott om. Överallt. Kärlek kommer du få känna igen.❤️ Ta väl hand om dig och strunta i honom. Ladda ned Yubo eller nått liknande och tänk på annat.
  /D
 • Försök att tänka på annat och gå och prata med kuratorn eller någon annan vuxen eller kompis, du är inte ensam.
  /tjej
 • Tänk på annat! Var med familjen, var med vänner iaf dom som får dig på bättre humör.
  /Anonym
Till toppen av sidan